NBA

Τσουχτερά πρόστιμα

Τσουχτερά πρόστιμα
INTIME SPORTS

Οι παίκτες και οι προπονητές του ΝΒΑ οφείλουν να δείχνουν σύνεση και ψυχραιμία καθώς αυξήθηκαν τα πρόστιμα που θα τους επιβάλλονται κάθε φορά που θα παίρνουν τεχνική ποινή.

Μετά από κάθε παιχνίδι δεν είναι κι ωραίο να χάνει κανείς δύο, τρεις ή τέσσερις χιλιάδες δολάρια όσα χρήματα κι έχει. Γι' αυτό το λόγο οι παίκτες και οι προπονητές του ΝΒΑ οφείλουν να είναι... ψύχραιμοι απέναντι στους διαιτητές.

Διαφορετικά θα... ελαφρύνουν την τσέπη τους κάθε φορά που θα δέχονται τεχνική ποινή από κάποιον διαιτητή. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να διπλασιάσουν τα πρόστιμά τους για τις τεχνικές ποινές.

Έτσι, λοιπόν, όπως αποφασίστηκε οι... ευερέθιστοι παίκτες θα πληρώνουν 2.000 δολάρια για καθεμία από τις πέντε πρώτες τεχνικές που θα δέχονται.

Για τις επόμενες πέντε το πρόστιμο θα φτάνει στις 3.000 δολάρια, ενώ από την 11η μέχρι και τη 16η τις 4.000 δολάρια. Αν κάποιος τώρα καταφέρει να δεχτεί πάνω από 16 ποινές στη διάρκεια του πρωταθλήματος θα πληρώνει 5.000 δολάρια και δεν θα αγωνίζεται στο ματς μιας ομάδας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ