ΜΠΑΣΚΕΤ

Η συγγνώμη των καυγατζήδων

Η συγγνώμη των καυγατζήδων
INTIME SPORTS

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε και με την απειλή της τιμωρίας τους από τα αρμόδια όργανα να επικρέμαται των κεφαλών τους, οι Σπύρος Γκόντας και Ηλίας Κορομηλάς απέστειλαν επιστολή στην ΟΔΚΕ, με την οποία ζητούν συγγνώμη για το μεταξύ τους επεισόδιο στον αγώνα Ίκαρος-Ηλυσιακός.

Ταυτόχρονα βέβαια αρνούνται κατηγορηματικά πως ήρθαν στα χέρια και τοποθετούν αυτές τις φήμες στη σφαίρα της φαντασίας.

Θυμίζουμε ότι οι δύο διαιτητές φέρεται να είχαν έντονη λογομαχία μετά τη λήξη του αγώνα, που έγινε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Γλυφάδας με αφορμή κάποιες αποφάσεις τους στη διάρκεια του παιχνιδιού, που προφανώς δεν ήταν... ομόφωνες.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλαν στην ΟΔΚΕ είναι το εξής:

«Με αφορμή ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη μεταξύ μας αλλά και πλήθος ανυπόστατων δημοσιευμάτων που το ακολούθησαν, στον Γραπτό και Ηλεκτρονικό Τύπο, θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Το Σάββατο 4-12-2010 και μετά το τέλος του Αγώνα Ίκαρος Καλλιθέας– Ηλυσιακός και ενώ βρισκόμαστε στα Αποδυτήρια μας , ο κος Ταβουλαρέας και εμείς (και μόνο εμείς) ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ μας για την σωστή ή όχι εφαρμογή του πειθαρχικού ελέγχου στους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στον αγώνα αλλά και για τις τοποθετήσεις μας και τα σφυρίγματα μας με βάση την Μηχανική Διαιτησίας.

Η αλήθεια είναι ότι ο διάλογος αυτός ξέφυγε από τα πλαίσια που πρέπει να διεξάγεται διάλογος μεταξύ διαιτητών αλλά και φίλων.

Αποτέλεσμα ήταν να ανέβουν οι τόνοι και να ακούγεται το τι λέγαμε και εκτός των αποδυτηρίων μας, από ότι καταλάβαμε αργότερα, κάτι το οποίο ΔΕΝ μας τιμά και ήδη το έχουμε μετανιώσει.

Με την παρέμβαση του κου Ταβουλαρέα, που είναι και ο μόνος που ήταν παρών, τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν υπήρξε κάτι άλλο, παρά το ότι αργότερα καταλάβαμε ότι πολλοί θα ήθελαν να υπάρξει…

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσιεύματα για μποξέρ, για δυσαρέσκεια του ενός για τα σφυρίγματα του άλλου που εκφραζόταν κατά την διάρκεια του αγώνα προς τα μέλη της Γραμματείας , ακούσαμε για σημάδια στα πρόσωπα μας και άλλα.

Φυσικά στον γύρω χώρο από τα αποδυτήρια των διαιτητών στο γήπεδο της Γλυφάδας υπάρχουν μόνο τα αποδυτήρια των κριτών, του κομισάριου και τα αποδυτήρια της γηπεδούχου ομάδας.

ΚΑΝΕΙΣ πάντως από τους παραπάνω ΔΕΝ ήταν παρών για να δει οτιδήποτε, και αν υποστηρίξει ότι είδε, ΨΕΥΔΕΤΑΙ.

Όλα αυτά κινούνται στην σφαίρα της φαντασίας, προκαλούμε δε οποιονδήποτε να τα υποστηρίξει επώνυμα και όχι ανώνυμα ώστε να έχει και την ευθύνη των λόγων του, χαρακτηρίζουν δε το επίπεδο αυτών που τα διέδωσαν.

Τονίζουμε ότι είναι προτιμότερο τις όποιες διαφωνίες ή παράπονα από τον συνάδελφο σου να τις εκφράζεις κατά πρόσωπο παρά να περιμένεις να γυρίσει την πλάτη για να τον μαχαιρώσεις.

Όχι βέβαια με τον τρόπο και την ένταση που το κάναμε εμείς.

Θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά ΣΥΓΝΩΜΗ από εσάς και όλους τους συναδέλφους μας για τον θόρυβο που δημιουργήσαμε και να σας γνωστοποιήσουμε ότι οι μεταξύ μας σχέσεις ήταν, είναι και θα είναι άριστες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ