ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν ο Τάρπλεϊ "χόρευε" στο παρκέ

Όταν ο Τάρπλεϊ "χόρευε" στο παρκέ

Απολαύστε κορυφαίες στιγμές του Ρόι Τάρπλεϊ στα παρκέ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ένας παίκτης με απίστευτο ταλέντο, που μπορούσε να κάνει σμπαράλια κάθε αντίπαλη άμυνα (VIDEOS).

Πολλά γράφτηκαν για τον αθλητή και άνθρωπο, Ρόι Τάρπλεϊ. Ένας απίστευτα προικισμένος καλαθοσφαιριστής, που ήξερε να βάζει την μπάλα στο καλάθι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και ο οποίος θα μπορούσε να αφήσει εποχή, αν δεν επιδείκνυε αυτοκαταστροφικές τάσεις και δεν γινόταν έρμαιο τον καταχρήσεων.

Επειδή όμως η εικόνα είναι πιο δυνατή από τα λόγια, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να απολαύσετε μοναδικές στιγμές του στα παρκέ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς που αγωνίστηκαν ποτέ στην χώρα μας, μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα που δεν θα μπορούσε να μην αφήσει... στίγμα.

Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας και αφεθείτε στη μαγεία του Τάρπλεϊ. Υπέροχα videos με εμφανίσεις του που έγραψαν ιστορία και με ενέργειές του που αποδείκνυαν περίτρανα ότι ο Θεός τον προίκισε με πολύ ταλέντο. Δυστυχώς, μόλις στα 50 του χρόνια "έφυγε" από τη ζωή, νικημένος από τα πάθη του. Δεν είναι ο πρώτος, δεν θα είναι και ο τελευταίος...

Η παρουσία του Τάρπλεϊ στην Ελλάδα:

Ο Τάρπλεϊ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ