OPINIONS

Που είναι τα πέναλτι κύριε;

Που είναι τα πέναλτι κύριε;
Τζεμπούρ, Λυμπερόπουλος, Κουκουλάκης INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ δεν βλεπόταν, ο Μπάγεβιτς έκανε λάθη αλλά κι ο Κουκουλάκης δεν έδωσε τρία πέναλτι. Τι έπαθε; Δεν έχει καλή όραση, είναι ανίκανος ή συμβαίνει κάτι άλλο.

Το ομολογώ: αν η ΑΕΚ είχε ηττηθεί με 2-0, αν η προβληματική εμφάνισή της δεν έπαιρνε άλλοθι από τα δύο γκολ που σημειώθηκαν όταν έδειχνε "τελειωμένη", δεν θα το ανέφερα. Πλέον όμως η αντιμετώπιση από τον Κουκουλάκη συνιστά κλοπή!

Είναι ο ίδιος διαιτητής που πέρυσι έβαλε το χεράκι του ώστε ο Παναθηναϊκός να νικήσει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. "Έπνιξε" το φάουλ του Σαλπιγγίδη στον Γιαχάγια και στη συνέχεια της φάσης ήλθε το γκολ της «πράσινης» νίκης.

Τότε ο Βασίλης Δημητριάδης μίλησε για ανθρώπινο λάθος. Σήμερα όμως δεν γίνεται κουβέντα για μία αβλεψία. Εδώ μιλάμε για τρεις "πιστολιές". Για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν. Και τα οποία εν πολλοίς αποτελούν άλλοθι για την τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ. Αλλά είναι τρία πέναλτι, τρία πέναλτι-καραμπινάτα! Δεν είναι απλώς ένα φάουλ που (υποτίθεται ότι) δεν είδε στη μεσαία γραμμή.

Απέλαση!

Όταν ο Μαρινάκης μίλησε για έγκλημα κατά της Ελλάδας επειδή η ομάδα του ΔΗΘΕΝ αδικήθηκε στο Καυταντζόγλειο και ο Παναθηναϊκός κέρδισε με (οφθαλμ)ΑΠΑΤΗ στο Βικελίδης τον Άρη, τότε η ΑΕΚ τι πρέπει να επικαλεστεί για τον απαράδεκτο Κουκουλάκη; Ανυπαρξία, ανικανότητα, πρόβλημα όρασης ή δόλο; Δεν θέλω να σκέφτομαι το τελευταίο…

Αν ο Δαλούκας έφυγε από τη μέση αισθανόμενος ότι η απόδοσή του στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη έδωσε δικαιώματα για βαβούρα και σπέκουλα, τότε ο Κουκουλάκης θα πρέπει να αλλάξει ειδικότητα, όχι απλώς να αποσυρθεί προσωρινά! Δεν ξέρω, ίσως λίγο βόλεϊ ή χάντμπολ να έκαναν καλό στην καριέρα του…

Τα περί… κρητικής λεβεντιάς τα ακούω βερεσέ! Καλά τα είπε ο Αδαμίδης, αλλά οι "Κουκουλάκηδες" δεν θα πάψουν να υφίστανται. Αναλώσιμοι

Μέτρια η ΑΕΚ - λάθος ο Μπάγεβιτς

Εξυπακούεται ότι δεν χαριστώ στον προπονητή και στους παίκτες. Μεγάλο σφάλμα του Μπάγεβιτς είναι ότι αποφάσισε να κάνει "rotation" σε μια περίοδο που η ομάδα τρέφεται από τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει υπομονή για πειράματα, οι βαθμοί είναι το απόλυτο και βασικό ζητούμενο.

Ασφαλώς και πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να αποφορτιστούν ο Δέλλας και ο Λυμπερόπουλος, όμως όχι από τώρα… Θα ήταν προτιμότερο αν έμεναν εκτός ενδεκάδας στο ματς με την Χάιντουκ. Η ΑΕΚ θέλει το πρωτάθλημα για να ανακάμψει. Η εφήμερη χαρά είναι πλέον ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

Οι φίλοι της επιθυμούν να πανηγυρίσουν για να πιστέψουν ξανά. Δεν υφίσταται πλέον χρόνος για πειράματα.

Ο Σκόκο που ήθελε να παίξει

Δεν θα μπορούσα παρά να υποκλιθώ στην εμφάνιση του Αργεντινού. Ήταν καταπληκτικός στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά έχω και μια απορία… Γιατί αυτή η θέληση, η προσπάθεια, η επιθυμία δεν έχουν μια συνέχεια, μια συνέπεια; Γιατί σήμερα ήθελε να παίξει ενώ σε άλλα ματς είναι τόσο μα τόσο εμφανώς ανόρεκτος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ