OPINIONS

Έσκασε η φούσκα

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / ΠΛΕΥ ΟΦ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / ΠΛΕΥ ΟΦ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ MOTIONTEAM

Η φούσκα του ελληνικού αθλητισμού έσκασε και συμπαρασύρει μαζί της όλες τις κρατικοδίαιτες ομάδες, που είναι συνήθως οι μεγάλοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Καιρός είναι λοιπόν να ξαναστηθεί το όλο οικοδόμημα, κι ας παίρνουν τα πρωταθλήματα ομάδες από την επαρχία όπως συμβαίνει στην αθλητική Ιταλία.

Οι μεγάλοι ας αρκεσθούν στο ποδόσφαιρο, άντε και στο μπάσκετ (όσο υπάρχουν οι Γιαννακόπουλοι, Αγγελόπουλοι).

Και ας αφήσουν το βόλεϊ για την Πάτρα, τη Λαμία, την Αλεξανδρούπολη, το πόλο στην Πάτρα, τη Χίο, τη Λάρισα, το χάντμπολ για τη Βέροια, την Άρτα , αλλά και σε όσες υγιείς ομάδες υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα που δεν στηρίζονται στα λεφτά του κράτους, στα δικά μας λεφτά.

Ας σταματήσει το «σε όλα τα σπορ πρωταθλητής» που ισχύει στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. Οι «μεγάλοι» ας κάνουν επιτέλους παραγωγή παικτών, κι ας σταματήσουν τη δημιουργία ομάδων με μεταγραφές, αρπάζοντας χάρη στην ως τώρα οικονομική παντοδυναμία τους, ότι καλύτερο υπάρχει στις «μικρές» ομάδες και στις επαρχιακές.

Ας μεταλλαχθούν οι «μικροί» σε «μεγάλους», αφού οι τελευταίοι παρά τα χρήματα με ουρά που πήραν από τα λεφτά μας χρωστούν σε όλο τον κόσμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ