OPINIONS

O Kάκος και ο κακός εαυτός του...

O Kάκος και ο κακός εαυτός του...
Βαλντές Κάκος INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για το πρωτάθλημα που έγινε... "αξιόπιστο", τις κατάρες Ποικιλίδη, Μουσλίμοβιτς και το κρίσιμο ματς με την Γιουνάιτεντ.

Έχασε λοιπόν ο Ολυμπιακός δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, μετά τον Παναθηναικό και ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε λες και πήρε τον τίτλο, ενώ απλά ανέβαλε τη στέψη του πρωταθλητή για μια εβδομάδα, με τον Κάκο να διαπράττει τρομερά λάθη διαλύοντας τον μύθο του καλού διαιτητή. Τουναντίον πέρασε στο ... στρατόπεδο των κακών διαιτητών, ενώ ο Ολυμπιακός πρέπει να προβληματισθεί για τον κακό εαυτό του.

Για τον μποξέρ Ισαουράλδε δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα, ο φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας του τραγικού λάθους του Κάκου, που είχε δυο επιλογές. Να αποβάλει τον μποξέρ ή να συνεχίσει το παιχνίδι σαν να μη συμβαίνει τίποτα, γιατί ΔΕΝ είδε. Προτίμησε την κίτρινη κάρτα που τον καθιστά "εμπαθή" προς τον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με τις καταγγελίες για ειρωνείες και ύβρεις προς τους παίκτες του, αλλά και τις μη αποβολές του Τζαβέλα και του Λούκας στο 87΄και 94΄αντίστοιχα. Άρα ο Κάκος ΕΙΔΕ και "παρανόμησε" συνειδητά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον αγωνιστικό τομέα έχουμε δεύτερη συνεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού, που θα μπορούσε να απαντηθεί "ε, και;", αν δεν υπήρχε η ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μάντσεστερ. Φυσιολογικό είναι να χάνει μια ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα από τον Μάρτιο, σε ματς γοήτρου και όχι βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αλλά αυτό που πρέπει να προβληματίσει είναι το γεγονός ότι δεν παίζει καλά, λίγο πριν από τον αγώνα της χρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αν προκριθεί στην Αγγλία, θα ξεχαστούν τα ατυχή αποτελέσματα, γιατί μια μεγάλη πρόκριση διαγράφει τις ήττες γοήτρου. Κι αυτό είναι το καλό σενάριο, με τους παίκτες, αλλά και τον Μίτσελ να έχουν το μυαλό τους στη ρεβανς του Τσάμπιονς Λιγκ και να μη πολυσκάνε για τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναικό. Έτσι κι αλλιώς μπορούν να τους αντιμετωπίσουν και τους δυο στο Κύπελλο, όπου θα κρίνεται το τρόπαιο και να δείξουν το πραγματικό πρόσωπο τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το κακό σενάριο δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε, γιατί τότε θα συναθροιστούν και οι δυο ήττες και θα βαρύνουν το κλίμα, σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή και επιτυχημένη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πάντως το πρωτάθλημα έγινε πλέον ... αξιόπιστο, αφού χάνει ο Ολυμπιακός από ομάδες που διαμαρτύρονται κατά κόρον και το σπουδαιότερο, επειδή αδικείται ο Ολυμπιακός και γκρεμίζονται φούρνοι...

Aπο εκεί και πέρα οι κατάρες του Ποικιλίδη και του Μουσλίμοβιτς για συντριβή του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ, φανερώνουν απύθμενο κομπλεξισμό και χαρακτηριστικό ανθρώπων που πανηγυρίζουν μεμονωμένες νίκες και όχι πρωταθλήματα. Ούτε στα ... οπαδικά καφενεία δεν δικαιολογούνται τέτοιες μικρότητες...

ΥΓ: Επειδή έγιναν προσπάθειες συμψηφισμού με την γροθιά του Καρεμπέ στον Οκκά, να υπενθυμίσουμε ότι ο Γάλλος άσος είχε αποβληθεί και τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές, κάτι που δεν συνέβη με τον Γκαρσιά(γροθιά στον Ντιόγκο) και τον Κυργιάκο(γροθιά στον Τζιοβάνι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ