OPINIONS

Πειραματισμοί Γκουλινέλι

Πειραματισμοί Γκουλινέλι
INTIME SPORTS

Ξεκίνησε και το πρωτάθλημα βόλει, χωρίς αντεγκλήσεις, απεργίες και ΜΑΤ όπως στο μπάσκετ, αλλά εδώ μπορούμε να εστιάσουμε σε διαφορετικά περιστατικά που έκαναν εντύπωση, ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα τερματίσουν τον μαραθώνιο όσες ομάδες ξεκίνησαν, αφού η κρίση χτυπάει δυνατά την πόρτα…

Στην πρεμιέρα ο Παναθηναικός έχασε ένα βαθμό από την αδύναμη Καλαμαριά και ο Ολυμπιακός δυο από τον υπολογίσιμο ΠΑΟΚ και μάλιστα στην έδρα του. Στο Ρέντη πάντως μείναμε με την απορία, αν ο Φλάβιο Γκουλινέλι αντιλήφθηκε ότι άρχισε το πρωτάθλημα γιατί συνέχισε τους πειραματισμούς που έκανε στο τουρνουά της Καρδίτσας.

Άφησε στον πάγκο τους δυο ξένους Ζέκοφ, Γιαμπλόνσκι επειδή ο πρώτος είναι κουρασμένος και ο δεύτερος εξασθενημένος λόγω ίωσης. Από τη στιγμή όμως που δεν τους υπολόγιζε, ας δήλωνε τον πέμπτο ξένο, τον Σζάρεκ που μπορούσε να βοηθήσει τον Τζούριτς που «κόλησε» σε δυο σετ. Χρησιμοποίησε εξάλλου τον λίμπερο Κοκκινάκη στη θέση του πασαδόρου Φιλίποφ για δυο ολόκληρα σετ.

Και δεν το έκανε εξ ανάγκης, επειδή ήταν τραυματίας, αλλά γιατί δεν του άρεσε η απόδοση του. Και καλά για δυο-τρεις αλλαγές, προκειμένου να ξεκολήσει, αλλά για δυο ολόκληρα σετ; Ή δεν εμπιστεύεται τον Φιλίποφ και κακώς επένδυσε πάνω του ο Ολυμπιακός ή θέλει να κάνει πασαδόρο τον Κοκκινάκη. Και όλα αυτά τα έκανε στο πρωτάθλημα, όπου μετρούν οι βαθμοί και όχι στο τουρνουά της Καρδίτσας. Εκτός κι αν δεν του είπαν ότι άρχισε το πρωτάθλημα, ή του ζήτησαν να χάσει, επειδή αυτό είναι το γούρι του Ολυμπιακού τα δυο τελευταία χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία, κι ενώ μπορούσε να κερδίσει 3-1 αποτελείωσε τον Ολυμπιακό στο ται μπρεικ. Και τον είχε ξανακερδίσει και πέρυσι, αλλά στην Πυλαία, στην τελευταία παρουσία του Κρίστιανσον στον πάγκο του πρωταθλητή. Με κόσμο στο πλευρό της, αυτή η ομάδα μπορεί να κυνηγήσει κάτι καλύτερο από την είσοδο στην τετράδα.

Στην Καλαμαριά ο Παναθηναικός έχανε 2-0, έβγαλε τους ξένους Γκενς, Καστάρντ και κέρδισε 2-3 με Ψάρα, Μηνούδη. Είτε οι ξένοι δεν κάνουν για τον Παναθηναικό, είτε είναι ανέτοιμοι, αλλά αυτό θα το δούμε στην πορεία.

Στην Πάτρα, με το «καλημέρα» ο νεαρός Ασπιώτης που κέρδισε θέση στην Εθνική, έμεινε στον πάγκο στο πιο εύκολο ματς , με αντίπαλο τον αποδυναμωμένο Πανελλήνιο. Φυσικά μη περιμένετε να αγωνισθεί στη συνέχεια.

Στο παιχνίδι του Άρη δεν υπήρξαν στατιστικά λόγω … τεχνικού προβλήματος, ενώ ο Ολυμπιακός επιστράτευσε τον περσινό στατιστικολόγο του για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει στατιστικολόγο και ο Παναθηναϊκός βοηθό προπονητή και γυμναστή. Πάρα πολύ ωραία…

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έπαιξε χωρίς τον Τέσιτς επειδή δεν έβγαλε βίζα και ακόμη δεν μπήκαν στον χορό Λαμία και Ηρακλής που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ