ΣΤΗΛΕΣ

Επώνυμες αθλητικές ευχές από το Sport24.gr

Επώνυμες αθλητικές ευχές από το Sport24.gr

Λίγο πριν φύγει το 2010 άνθρωποι που αγαπήσατε και αγαπάτε, από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας σας στέλνουν μια ευχή. Σε καιρούς δύσκολους, ένα χαμόγελο, η ελπίδα και μια ευχή είναι το καλύτερο δώρο

Φίλοι του Sport24.gr γεια σας

Το 2010 είναι έτοιμο να παραδώσει σε λίγες ώρες τη σκυτάλη στο 2011 και φυσικά όλοι εμείς που εργαζόμαστε στο μεγαλύτερο αθλητικό site της χώρας, σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο για το νέο έτος.

Πέρα όμως από τις δικές μας ευχές, ξεχυθήκαμε στα γήπεδα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και ζητήσαμε από παίκτες, προπονητές και βετεράνους να απευθύνουν σε εσάς το δικό τους μήνυμα για τις φετινές γιορτές. Έτσι λοιπόν καταγράψαμε στο θρυλικό πλέον flip ποδοσφαιρικές και μπασκετικές ευχές από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.

Θέλαμε και εκπρόσωπο του Άρη, αλλά ο αγαπητός συνάδελφος Πάρης Τσελεπίδης μάλλον πετούσε αετό (!) και ξεχάστηκε. Όμως φίλοι Αρειανοί, μην ανησυχείτε! Δείτε το βίντεο που σας ετοιμάσαμε μέχρι το τέλος και θα αποζημιωθείτε.

Α, και κάτι ακόμα. Δώσαμε το παρόν και στο παιχνίδι κατά της φτώχειας στο «Καραϊσκάκη», οπότε διαθέτουμε και «διεθνείς» ευχές! Πατήστε λοιπόν το «play» και απολαύστε την παρέλαση των αγαπημένων σας αστέρων. Και από όλους εμάς, να είστε όλοι καλά, χαρούμενη Πρωτοχρονιά, ευτυχισμένο το 2011 και ελπίζουμε να συνεχίσετε να εμπιστεύεστε το Sport24.gr για την αθλητική σας ενημέρωση. Χρόνια πολλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ