ΣΤΗΛΕΣ

Απείλησε φωτογράφο ο Μουρίνιο!

Απείλησε φωτογράφο ο Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απείλησε να ρίξει γροθιά σε φωτογράφο όταν είδε παπαράτσι να περιμένουν εκείνον και την οικογένειά του στο αεροδρόμιο "Barajas" της Μαδρίτης, κατά την επιστροφή τους από τη Νέα Υόρκη (video)!

Ακόμα και ένας "special one" έχει τα όριά του... Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος κατά την επιστροφή του στη Μαδρίτη, μετά από σύντομες διακοπές στη Νέα Υόρκη μαζί με την οικογένειά του, είδε τους παπαράτσι και δεν άντεξε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έγινε "πυρ και μανία" με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που του είχαν στήσει καρτέρι στο αεροδρόμιο "Barajas" και φρόντισε να δείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη δυσαρέσκειά του για την εισβολή των σκανδαλοθηρικών μίντια στην ιδιωτική του ζωή.

Τί έκανε; Πλησίασε έναν φωτογράφο που δεν έδειχνε διατεθειμένος να τον αφήσει σε ηρεμία και του έδειξε τη σφιγμένη γροθιά του από απόσταση αναπνοής, με την κίνηση αυτή να είναι αρκετή για να "κόψει το βήμα" του φωτογράφου.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ισπανικό Τύπο, ο Μουρίνιο χτύπησε την τσάντα του συγκεκριμένου φωτογράφου λέγοντας με νόημα: "Αυτά είναι τα παιδιά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ