ΣΤΗΛΕΣ

Από το πόκερ στον... Παζολίνι!

Από το πόκερ στον... Παζολίνι!

Ο Ρεϊμόν Ντομενέκ εξέφρασε την επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενσαρκώνοντας ήρωα ταινίας του Πιερ Πάολο Παζολίνι, ενώ μίλησε και για τη μεγάλη αγάπη του για το... πόκερ!

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των "τρικολόρ" πήρε μέρος το βράδυ της Παρασκευής σε online αγώνα πόκερ για λογαριασμό γνωστής στοιχηματικής εταιρίας και εκεί έδωσε άκρως ενδιαφέρουσες απαντήσεις: για την εθνική ομάδα με εκείνον στον πάγκο αλλά και εκείνη του Μπλαν, για το Μπάρτσα-Ρεάλ, για την αγάπη του για το πόκερ και φυσικά τη φιλοδοξία του να δει τον εαυτό του στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε ένα μικρό κομμάτι της συνέντευξής του:

Σιγά σιγά γίνεστε συμπαθητικός στους Γάλλους;

"Επιτέλους μπορώ να δείξω τον πραγματικό Ντομενέκ, εκείνον που του αρέσει η επαφή με τον κόσμο, που πηγαίνει στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά του, που παίζει με πόκερ με κανονικό κόσμο.

Τόσο καιρό ήμουν φυλακισμένος σε έναν ρόλο, σε μία θέση πολύ δύσκολη, που ήμουν κάτω από πίεση. Και αυτή ακριβώς η αντιπαθητική εικόνα μου έκανε μεγάλη εντύπωση, επειδή δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είμαι στην πραγματικότητα"

Τί πιστεύετε για τη Γαλλία του Λοράν Μπλαν;

"Είμαι ο πρώτος οπαδός των μπλε, ελπίζω πραγματικά να καταφέρουν να πάνε καλά. Παρακολουθώ επίσης το ιταλικό ποδόσφαιρο. Κρίμα που η Γιουβέντους αποκλείστηκε γρήγορα από το Europa League, όμως το ποδόσφαιρο της Ιταλίλας περνάει μία δύσκολη φάση: είναι θέμα κύκλων".

Προβλέψιμο το 5-0 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ του Μουρίνιο;

"Είχα στοιχηματίσει 3-0, επειδή όμως έχω καταλανικές ρίζες. Τώρα ελπίζω η Μπαρτσελόνα να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο".

Συνεχίζετε με πόκερ;

"Φυσικά, αν και προτιμώ να παίζω ζωντανά και όχι online. Θα ήθελα να επιστρέψω στο Λας Βέγκας που είναι ένα εκπληκτικό θέαμα να ζεις ως πρωταγωνιστής".

Είστε επίσης παθιασμένος με τον κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Ντομενέκ θα γίνει ηθοποιός;

"Το όνειρό μου είναι να ερμηνεύσω μία προσωπικότητα του Παζολίνι, αλλά είμαι ακόμα δεμένος με την εικόνα του ομοσπονδιακού τεχνικού. Θα μου άρεσε να κάνω τον ηθοποιό ινγκόγκνιτο, με μία περούκα και μακιγιάζ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ