ΣΤΗΛΕΣ

"Δεν κοιμάμαι με γυναίκες συμπαικτών..."!

"Δεν κοιμάμαι με γυναίκες συμπαικτών..."!

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου προχώρησε ο άσος της Μπάρι, Σέρχιο Αλμιρόν, απαντώντας στις φήμες που τον θέλουν να εγκαταλείπει την ομάδα του τον Ιανουάριο για να πάει στη Νάπολι.

"Δεν υπάρχει η παραμικρή αλήθεια σε αυτά που έχουν γραφτεί ότι μπορεί να φύγω από τη Μπάρι. Δεν είναι επίσης αλήθεια οτιδήποτε γράφεται για μένα.

Έχω ήδη εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία μου να παραμείνω για μία ζωή στη Μπάρι δείχνοντας ότι είμαι τίμιος άνθρωπος", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Αργεντινός μέσος, για να ακολουθήσει στη συνέχεια μετωπική σύγκρουση με τους δημοσιογράφους:

"Πιστεύω ότι η έλλειψη σεβασμού απέναντί μου είναι κάτι που δεν μου αξίζει καθόλου, αφού έχω ορκιστεί αιώνια αγάπη στη Μπάρι και το ορκίζομαι ακόμα και τώρα.

Αυτά που λέγονται για μένα, ότι πηγαίνω στο κρεβάτι με γυναίκες συμπαικτών μου, ότι χαλάω τα αποδυτήρια, ότι είμαι προδότης, ότι βγαίνω έξω τις νύχτες, δεν είναι σε καμία περίπτωση αλήθεια.

Θεωρώ ότι αυτά τα άτομα που γράφουν όλα αυτά δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς την οικογένειά μου. Εάν ο κόσμος θέλει να φύγω, αρκεί να έρθει να μου ζητήσει να αποχωρήσω και εγώ θα το κάνω.

Δεν υπάρχουν προβλήματα. Μπορώ να καταλάβω τις κριτικές που μου γίνονται για την απόδοσή μου, όχι όμως και αυτά που γράφονται για μένα προσωπικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ