ΣΤΗΛΕΣ

"Εικονικοί θεατές" στην Τριεστίνα!

"Εικονικοί θεατές" στην Τριεστίνα!

Η Τριεστίνα βρήκε τη... λύση για να γεμίζει το χωρητικότητας 32.454 θέσεων "Νερέο Ρόκο", τοποθετώντας "εικονικούς θεατές" στην κεντρική κερκίδα του σταδίου. "Σύντομα θα μας μιμηθεί κάποιος", δηλώνει ο πρόεδρος της ομάδας Στέφανο Σαντινέλ.

Μπορεί στο ματς της περασμένης Κυριακής να έκοψαν εισιτήριο μόλις 3.810 θεατές για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να επικρατεί με 1-0 της Πεσκάρα για τη Serie B, όμως οι άνθρωποι της Τριεστίνα φρόντισαν ώστε το γήπεδο να μοιάζει μισογεμάτο βάζοντας λουκέτο στην κεντρική κερκίδα Colaussi!

Ποιό είναι το "τρικ"; Απλούστατα, τοποθέτησαν στην κερκίδα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα δημοσιογραφικά θεωρεία γιγαντοαφίσες που απεικονίζουν οπαδούς της Τριεστίνα (!), με τους διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο να αποκαλύπτουν πως στο επόμενο εντός έδρας ματς, στις 18 Σεπτεμβρίου με την Πάντοβα, οι "εικονικοί θεατές" θα είναι ακόμα περισσότεροι στην κεντρική κερκίδα.

Η κίνηση αυτή έγινε για να περιοριστούν τα έξοδα του συλλόγου (δεν θα εκδίδονται πλέον εισιτήρια για την κεντρική κερκίδα) αλλά και να φαίνεται ωραιότερη η εικόνα του γηπέδου στην τηλεόραση, ενώ όπως αποκαλύφθηκε ο πολύς κόσμος που "γεμίζει" τις γιγαντοαφίσες είναι από ματς με τη Γιουβέντους στις 21 Οκτωβρίου 2006, τελευταία φορά που γέμισε το συγκεκριμένο στάδιο.

"Μίλησα με πολλούς ομολόγους μου. Ουδείς βρέθηκε που να μην μου δώσει συγχαρητήρια. Από αυτά που μας είπαν, είμαι σίγουρος ότι σύντομα κάποιος θα μας αντιγράψει.

Μα είδατε την θλιβερή εικόνα που είχε το Τορίνο-Κροτόνε στην τηλεόραση με όλες αυτές τις άδειες θέσεις;",
τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα "La Stampa" ο πρόεδρος της Τριεστίνα, Στέφανο Σαντινέλ, και πρόσθεσε:

"Σε όποιον μας κάνει κριτική του λέω να μας δώσει μία συμβουλή για το πως να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο στάδιο.

Το Τριέστε δεν είναι γεμάτο, ή σχεδόν γεμάτο, εδώ και τέσσερα χρόνια, από τότε που ήρθε η Γιουβέντους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ