ΣΤΗΛΕΣ

Έμεινε στείρος ο Ρονάλντο!

Έμεινε στείρος ο Ρονάλντο!

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε σε εφημερίδα της πατρίδας του ότι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να μην μπορεί πλέον να κάνει παιδιά!

Η απόκτηση του τέταρτου παιδιού φαίνεται πως έφερε το "φαινόμενο" στα όριά του, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να δηλώνει στη "Folha de S.Paulo" ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση "να κλείσω το εργοστάσιο παραγωγής παιδιών".

Η εγχείρηση στην οποία κατέφυγε ο Ρονάλντο έχει την ονομασία αγγειεκτομή, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελε να ζει με τον φόβο να αποκτήσει άλλα παιδιά στο εγγύς μέλλον.

Ο 34χρονος μέσος είναι ήδη πατέρας του 10χρονου Ρόναλντ απ ό τη Μιλένε Ντομίνγκες, του 5χρονου Άλεξ, καρπού μίας περιστασιακής σχέσης με την Μικέλε Ουμέζου όταν βρέθηκε στην Ιαπωνία το 2004 για ένα φιλικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, της Μαρία Σοφία (2 ετών) και της Μαρία Αλίσε (9 μηνών), με τις δύο τελευταίες να τις έχει φέρει στον κόσμο η νυν σύζυγός του Μπία Άντονι.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο μικρός Άλεξ αναγνωρίστηκε επίσημα από τον Ρονάλντο το 2010, με την Μικέλε Ουμέζου (Βραζιλιάνα με γιαπωνέζικες ρίζες που εργαζόταν στην Ιαπωνία ως σερβιτόρα σε μπαρ) να πηγαίνει την υπόθεση στο δικαστήριο και να εξασφαλίζει διά της νόμικης οδού την αναγνώριση του παιδιού από τον άσο της Κορίνθιανς.

Η περίπτωση πάντως του Ρονάλντο δεν είναι ασυνήθιστη, αφού και ο Πελέ είχε επιλέξει αρκετά χρόνια πριν -ύστερα από κάποια απρόοπτη εγκυμοσύνη συντρόφου του- να υποβληθεί σε αντίστοιχη επέμβαση για να μην είναι σε θέση να κάνει παιδιά.

Το εκπληκτικό όμως όσον αφορά στο "μαύρο διαμάντι" είναι πως το μετάνιωσε αργότερα και με τη βοήθεια τεχνητής γονιμοποίησης απέκτησε δίδυμα με τη δεύτερη χρονικά σύζυγό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ