ΣΤΗΛΕΣ

Επαναστάτης με... αιτία!

Επαναστάτης με... αιτία!

Ο Σάββας Κωφίδης είναι πλέον ενεργό μέλος του κινήματος "Δεν πληρώνω στα διόδια", το οποίου η δράση εξαπλώνεται παράλληλα με την οικονομική κρίση. Δείτε τα απίστευτο βίντεο!

Στο κλαμπ των ατόμων που δεν δέχονται να πληρώσουν διόδια, θεωρώντας πως αυτό που κάνουν δεν εμπεριέχει στοιχείο παρανομίας, ανήκει και επίσημα πλέον ο Σάββας Κωφίδης.

Ο πρώην άσος και τεχνικός του Ηρακλή αρνήθηκε πριν από λίγες ημέρες να καταβάλλει το αντίστοιχο αντίτιμο σε πέρασμα διοδίων πηγαίνοντας προς τη Λάρισα, με το απίστευτο αυτό ντοκουμέντο να φιλοξενείται εδώ και λίγες ώρες στην γνωστή ιστοσελίδα Youtube.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στοιχείο σε αυτή την είδηση είναι πως στο background ακούγεται Heavy Metal μουσική, που είναι η αγαπημένη του Σάββα Κωφίδη, με τον ίδιο να παραδίδει μάλιστα μαθήματα καλής οδικής συμπεριφοράς, καθώς αφού επιστρέφει στο αυτοκίνητο μετά το σήκωμα της μπάρας, φοράει τη ζώνη ασφαλείας...

Η ασφάλεια πάνω απ'όλα!

Στα διόδια μετά τον Πλαταμώνα ο Σάββας Κωφίδης πέφτει σε υπάλληλο που είναι Ολυμπιακός! Κι αυτό κάνει το έργο του πιο εύκολο. Ανοίγει τη μπάρα και ο υπάλληλος χαμογελά.

Στα Μάλγαρα δεν χρειάζεται καν να κατέβει από το αυτοκίνητο. Ο υπάλληλος ανοίγει τη μπάρα και το αυτοκίνητο του Κωφίδη περνά. "Το πιο χύμα απ' όλα", που λέει κι ο συνοδηγός...

Τώρα κατεβαίνει ο συνοδηγός για να σηκώσει τη μπάρα. Τι; Μόνο ο Σάββας θα βγαίνει;

Πάντως είναι λίγο κουραστικό. Ανέβα, κατέβα συνέχεια... Και μέσα σε όλα αυτά, μάθαμε και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του Σάββα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ