ΣΤΗΛΕΣ

"Έχω κάνει σεξ με 2.000 γυναίκες"

"Έχω κάνει σεξ με 2.000 γυναίκες"

Ομολόγησε ο Ντένις Ρόντμαν σε... ιδιαίτερη συνέντευξη που παραχώρησε. Ποιά ήταν η καλύτερη σύντροφος; Η Μαντόνα ή η Κάρμεν Ελέκτρα;

Το πρώτο πράγμα που είπε ο Ντένις Ρόντμαν στη δημοσιογράφο της "Minneapolis Star Tribune" όταν της μίλησε, ήταν ότι για τη συνέντευξη του θα μιλάει ολόκληρος ο κόσμος.

Πράγματι μιλάει ολόκληρος ο κόσμος, αφού ο αθεόφοβος ισχυρίστηκε ότι έχει κάνει σεξ με 2.000 γυναίκες. Ο 49χρονος πρώην πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς πρόσθεσε ότι σέβεται απεριόριστα το γυναικείο φύλο και του αρέσει να έρχεται σε συχνή επαφή μαζί του.

Παρά την πίεση της δημοσιογράφου δεν αποκάλυψε ποιά υπήρξε καλύτερη... παρτενέρ, η Μαντόνα ή η πρώην σύζυγος του, Κάρμεν Ελέκτρα.

Ο Ρόντμαν προστέθηκε σε μια λίστα διάσημων αθλητών οι οποίοι έχουν μετρήσει τις παρτενέρ του. Ο αείμνηστος Γουίλτ Τσάμπερλεϊν είχε υποστηρίξει ότι από την αγκαλιά του είχαν περάσει 20.000 γυναίκες. Ο πρώην Νο1 τενίστας Ίλιε Ναστάζι είχε 2.500 διαφορετικές συντρόφους.

Στον αριθμό 1.000 συμφώνησαν ο Μάτζικ Τζόνσον και ο αείμνηστος Τζορτζ Μπεστ. Εκτός κλαμπ βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες ο Αντόνιο Κασάνο με τις 700 διαφορετικές συντρόφους, καθώς ο σταρ της Σαμπντόρια παντρεύτηκε και κάθεται φρόνιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ