ΣΤΗΛΕΣ

"Γεμάτη από γκέι η Γιουβέντους"!

"Γεμάτη από γκέι η Γιουβέντους"!

Σε "καυτές" αποκαλύψεις αναφορικά με σεξουαλικές προτιμήσεις παικτών της "βέκια σινιόρα" προχώρησε ο αθλητικός ρεπόρτερ Πάολο Κολόμπο. "Στη Γιούβε υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος που παίζει μεταξύ κέντρου και επίθεσης", δήλωσε μεταξύ άλλων!

Μετά από τη δημόσια παραδοχή πριν από δύο χρόνια ότι δεν είναι και πολύ φαν του γυναικείου φύλου, ο δημοσιογράφος του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού "La7" προχώρησε σε πιπεράτες αποκαλύψεις για τα αποδυτήρια ομάδων της Serie A σε συνέντευξή του το βράδυ της Τρίτης στην διάσημη εκπομπή “Chiambretti Night”.

"Ο Λουτσιάνο Μότζι στην εποχή του, είχε δηλώσει πολλές φορές ότι δεν ήθελε ομοφυλόφιλους στη Γιουβέντους. Αλλά δεν είχε αντιληφθεί ποτέ ότι εκείνη ομάδα ήταν γεμάτη από τέτοιους", τόνισε ο Κολόμπο, εκπρόσωπος στο παρελθόν της εθνικής ομάδας γκέι, και συνέχισε:

" Στη Γιούβε υπάρχει ένας γκέι που αγωνίζεται μεταξύ της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης. Ένας άλλος έφυγε από τη Μίλαν και τώρα παίζει αλλού. Ο ίδιος είχε μία σχέση με έναν ξένο παίκτη που ήρθε στην Ιταλία στα τέλη της δεκαετίας του '90... μετά νυμφεύτηκε!"

Θέλοντας επίσης να κάνει μία γενική τοποθέτηση για το φαινόμενο της παρουσίας αρκετών γκέι παικτών σε ιταλικούς συλλόγους, ο Πάολο Κολόμπο εξήγησε: "Δεν μιλάει κανείς για την ομοφυλοφιλία στο ποδόσφαιρο, είναι η αυτο-άμυνα εκείνου του κόσμου.

Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχουν πολλοί γκέι, τους καταλαβαίνω όταν τους παίρνω συνέντευξη. Ακόμα και στις τοπ ομάδες της βαθμολογίας.

Υπάρχουν παίκτες ελεγχόμενοι, παίκτες για τους οποίους οι διοικήσεις έχουν κρύψει τις φωτογραφίες επειδή βρέθηκαν γυμνοί σε βάρκες παρέα με άνδρες.

Οι ομάδες αισθάνονται κάποια ντροπή και προστατεύουν τους παίκτες, αν και τον επόμενο χρόνο, ο ίδιος παίκτης, παραχωρείται αμέσως".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ