ΣΤΗΛΕΣ

H σέξι μούσα των Κλίπερς!

H σέξι μούσα των Κλίπερς!

Οι Κλίπερς έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στη σκιά της μεγάλης ομάδας του LA, των Λέικερς, όχι όμως και το αστέρι τους Μπλέικ Γκρίφιν, που φέρεται να διατηρεί δεσμό με την εκρηκτική Τζασμίν Σέιν (photos)!

Ο Μπλέικ Γκρίφιν εμφανίζεται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στον μαγικό κόσμο του NBA, και όπως όλα δείχνουν δεν είναι μόνο οι Κλίπερς που βρίσκονται στο μυαλό του αυτή τη στιγμή (διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα του Λος Άντζελες) αλλά και η... Τζασμίν Σέιν.

Το συγκεκριμένο όνομα ακούστηκε για πρώτη φορά πριν από αρκετό καιρό όμως τώρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποτελεί το αμόρε του Γκρίφιν, με την εξωτική μελαχροινή καλλονή να εντοπίζεται από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στο Staples Center.

Μέχρι στιγμής, αυτό που έχει κυκλοφορήσει στην αμερικανική πιάτσα είναι πως η Τζασμίν Σέιν κατάγεται από το Νιου Τζέρσι και σπουδάζει στην Καλιφόρνια, όμως το σίγουρο είναι πως ο κόσμος θα θέλει να μάθει πολλά περισσότερα για αυτήν αν εξακολουθήσει να βρίσκεται στο πλευρό του άσου των Κλίπερς.

Ο άσος των Λος Άντζελες Κλίπερς, Μπλέικ Γκρίφιν:

H σέξι μούσα των Κλίπερς!

Απολαύστε φωτογραφίες από την Τζαμσίν Σέιν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ