ΣΤΗΛΕΣ

Jimmy Jump: "Μπαρετίνα στον Μουρίνιο"

Jimmy Jump: "Μπαρετίνα στον Μουρίνιο"

Ο Καταλανός "εισβολέας" των γηπέδων, Jimmy Jump όρισε τον επόμενο στόχο του. Είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Επιπλέον ζήτησε την οικονομική συνδρομή των θαυμαστών του για να πληρώσει τα χρέη του (video).

O Jimmy Jump προειδοποίησε τον Ζοσέ Μουρίνιο! Ο διάσημος Καταλανός εισβολέας γηπέδων ανακοίνωσε, σε βιντεοσκοπημένο διάγγελμα του, τον επόμενο στόχο του. Είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

" Φορέστε τη μπαρετίνα στον Μουρίνιο", ήταν το μήνυμα του Jimmy Jump, εννοώντας αυτό τον σκούφο που φοράει πάντα και φορούν οι καθολικοί σε αρκετές περιοχές της νότιας Ευρώπης.

Φυσικά, όλοι μπορούμε να φανταστούμε πότε θα επιχειρήσει να... σκουφώσει τον Μουρίνιο. Στις 29 του μήνα στο "Καμπ Νου" όταν η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο διασημότερο ντέρμπι στον κόσμο.

Στο ίδιο βίντεο ο Καταλανός άνδρας ζητάει την οικονομική βοήθεια των φαν του: " Αν θέλετε να φορέσω τη μπαρετίνα στον Μουρίνιο, πρέπει να με βοηθήσετε. Ο Jimmy Jump δεν είχε ποτέ σπόνσορες. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ζητήσω βοήθεια και εσείς θέλω να με βοηθήσετε".

Τα χρέη από τις αγωγές και τις διώξεις που του έχουν γίνει ανέρχονται σε 100.000 ευρώ. "Α ν καθένας από τους φίλους μου στο Facebook προσφέρει ένα ευρώ, μόνο ένα, θα ρυθμιστούν τα χρέη", είπε χαρακτηριστικά.

Μεγάλο δέλεαρ καθώς είναι πολλοί σε Πορτογαλία, Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία που θα ήθελαν να έρθει ο Μουρίνιο σε δύσκολη θέση.

Στη φωτογραφία ο Jimmy Jump φοράει τη μπαρετίνα στον Ρότζερ Φέντερερ κατά τη διάρκεια του Ρολάν Γκαρός το 2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ