ΣΤΗΛΕΣ

Κίτρινη κάρτα με... αφιέρωση!

Κίτρινη κάρτα με... αφιέρωση!

Απίστευτο: ο διαιτητής του Γιουβέντους-Κάλιαρι χάρισε μία κίτρινη κάρτα με... γραπτή αφιέρωση στον Φελίπε Μέλο, με τον Βραζιλιάνο να δείχνει και να εξηγεί μπροστά στην κάμερα το περιεχόμενό της (video)!

Μετά από μία απογοητευτική πρώτη σεζόν στη Γιουβέντους αλλά και την αποβολή στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου συνδιάστηκε με τον αποκλεισμό της "σελεσάο" από την Ολλανδία, ο Φελίπε Μέλο αισιοδοξεί ότι η ποδοσφαιρική ζωή του θα πάρει φέτος την πάνω βόλτα, και φαίνεται ότι δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει...

Και αυτό γιατί το τέλος κυριακάτικης αναμέτρησης Γιουβέντους-Κάλιαρι (4-2) για την 5η αγωνιστική της Serie A επεφύλασε μία ευχάριστη έκπληξη στον Βραζιλιάνο άσο της "βέκια σινιόρα", ο οποίος είδε τον διαιτητή Κρίστιαν Μπρίγκι να του δίνει μία κίτρινη κάρτα που είχε γραμμένη μία αφιέρωση στο πίσω μέρος της!

"Στον άξιο αδερφό Φελίπε, με συμπάθεια Κρίστιαν Μπρίγκι", ήταν το μήνυμα του Ιταλού διαιτητή στον δυναμικό αμυντικό μέσο, που απάντησε σε αυτή την ασυνήθιστη χειρονομία χαρίζοντας στον Μπρίγκι τη φανέλα που φορούσε στο ματς.

Ο Μέλο επέτρεψε μάλιστα στην ρεπόρτερ του "Sky Sports Italia", που του πήρε συνέντευξη, να δείξει την κάρτα μπροστά στην κάμερα, για να τονίσει: "Ο Μπρίγκι μου είπε ότι πίστευε πως ο Μέλο έχει αλλάξει και τώρα είναι ο "καλός αδερφός" του Φελίπε Μέλο που είδε την περυσινή σεζόν".

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής ο Βραζιλιάνος χαφ έχει δεχτεί τρεις κίτρινες κάρτες σε έξι αγώνες, απέχοντας 10 κίτρινες και 2 κόκκινες από όσες αντίκρυσε συνολικά στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα των "μπιανκονέρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ