ΣΤΗΛΕΣ

Ξύλο με μάνατζερ ο Τσιλαβέρτ!

Ξύλο με μάνατζερ ο Τσιλαβέρτ!

Σε άγριο δημόσιο καυγά με Αργεντινό μάνατζερ μπλέχτηκε ο πρώην γκολκίπερ της Εθνικής Παραγουάης, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, με το θέμα διαμάχης των δύο ανδρών να είναι χρωστούμενα χρήματα από παλαιότερες μεταγραφές ποδοσφαιριστών (videos)!

"Ο Τσιλαβέρτ απαίτησε χρήματα από μένα για την υποτιθέμενη συμμετοχή του στις μεταγραφές των Αργεντινών παικτών Ρονάλντο Σάρατε στον Μεξικό και Σεμπαστιάν Ρομέρο στην Ελλάδα, αλλά του είπα ότι δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη σε αυτές τις μετακινήσεις", τόνισε ο μάνατζερ Πάμπλο Σέιχας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Primero De Marzo", αναφερόμενος στο περιστατικό που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Ασουνσιόν "Silvio Pettirossi".

Από την πλευρά του ο Τσιλαβέρτ υποστήριξε στην αστυνομία ότι ο Σέιχας τον είχε προσβάλλει στο αεροδρόμιο "Ezeiza" της Αργεντινής, λίγο πριν την προγραμματισμένη πτήση για Ασουνσιόν, αποκαλώντας τον μάλιστα "πεινασμένο Παραγουανό".

"Με ενοχλεί το γεγονός ότι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν σε ξένο έδαφος, όμως στη χώρα μας δεν πρόκειται να το επιτρέψω.

Μου έριξε μία γροθιά αλλα σίγουρα εκείνος έπαθε χειρότερα. Δεν είμαι πεινασμένος αλλά είμαι υπερήφανος που είμαι Παραγουανός",
δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην γκολκίπερ.

Ο άγριος καυγάς όπως καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ