ΣΤΗΛΕΣ

Ξύπνα! Μπήκε γκολ!

Ξύπνα! Μπήκε γκολ!

Είσαι στο γήπεδο σε ζωντανή σύνδεση με το τηλεοπτικό στούντιο και σε ενημερώνει ο παρουσιαστής ότι εκεί που βρίσκεσαι... μπήκε γκολ; Και όμως έγινε σε επίπεδο Sky Sports και Premier League!

Tην γκάφα ολκής την έκανε ο παλαίμαχος Σκοτσέζος επιθετικός και νυν τηλεσχολιαστής του βρετανικού Sky Sports, Αλαν ΜακΙνάλι στον αγώνα Μπλάκμπουλ-Μπλάκμπερν.

Ο ΜακΙνάλι είχε γυρισμένη την πλάτη και έδινε ζωντανή ανταπόκριση στο τηλεοπτικό στούντιο το Sky Sports. Μάλιστα ήταν και ευδιάθετος λέγοντας πως αν δεν είναι καλό το ματς... έχει το ζαχαρωτό του! (στο 0:20 του video).

Στην επόμενη σύνδεση μας ενημερώνει ότι η Μπλάκμπουλ αντέχει στην πίεση της Μπλάκμπερν και έπειτα από 20' το αποτέλεσμα είναι 0-0 (1:00).

Είναι η στιγμή που ο παρουσιαστής από το στούντιο του φωνάζει: " Αλαν, κοίτα πίσω σου! Κοίτα πίσω σου γιατί η Μπλάκμπερν έβαλε γκολ!". Ο Αλαν γύρισε σαστισμένος και αφού πήρε χαμπάρι τι έγινε, προσπάθησε να απολογηθεί...

" Αλαν να σου πω που να βάλεις το ζαχαρωτό;", ήταν η επόμενη ατάκα του παρουσιαστή (1:24)! Μάλιστα ο παρουσιαστής από το στούντιο συνέχιζε να μην αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Σκοτσέζο.

Λίγο αργότερα μάλιστα, συνδέεται μαζί του (1:40) και τον ρωτάει: " Η Μπλάκμπουλ έχασε μια ευκαιρία, την είδες Αλανα ΜακΙνάλι;" με τον σχολιαστή φανερά ενοχλημένο να απαντάει " Χα,χα,χα γελάσαμε...".

Το σίγουρο είναι ότι γέλασαν πολύ και οι 4 παρουσιαστές στο στούντιο όπως δείχνει και το τελευταίο πλάνο στο video!


Απολαύστε την μετάδοση του ΜακΙνάλι και τα πειράγματα των συναδέλφων του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ