ΣΤΗΛΕΣ

Μπόνι: "Ζιγκολό ο Ιμπραΐμοβιτς"!

Μπόνι: "Ζιγκολό ο Ιμπραΐμοβιτς"!

Οι φίλοι της Ίντερ δεν είδαν με καλό... μάτι τη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν, με τον παλιό σουτέρ του Άρη και φανατικό οπαδό των "νερατζούρι", Μάριο Μπόνι, να χαρακτηρίζει ζιγκολό τον Σουηδό επιθετικό!

"Θεωρώ τον Ιμπραΐμοβιτς έναν ζιγκολό. Το φιλί στη φανέλα δεν είναι το φιλί ενός ερωτευμένου, αλλά το φιλί ενός ζιγκολό. Και μετά με όλους αυτούς τους επιθετικούς ποιός θα παίξει στη μεσαία γραμμή;

Πιστεύω ότι έτσι θα βγει εκτός ομάδας ο Ζέεντορφ", τόνισε με δηλώσεις του ο 47άχρονος πλέον Μπόνι, για να προσθέσει:

"Είναι δεδομένο πως ο Ιμπραΐμοβιτς αλλάζει τις τύχες μίας ομάδας. Η Μίλαν είναι πλέον ισοδύναμη με την Ίντερ, αν και η Ίντερ δικαιούται τον τίτλο του φαβορί στα προγνωστικά για αυτά που πέτυχε πέρυσι.

Ο Ίμπρα έκανε μία καλή σεζόν στη Μπαρτσελόνα, δεν ήταν όμως καλός στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Ίντερ".

Πέρα πάντως από τη συμπολίτισσα, ο Μπόνι σχολίασε και τα του οίκου της Ίντερ, με αφορμή την απώλεια του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. "Είμαι ανήσυχος για την ήττα στο Μοντεκάρλο από τον τρόπο που ήρθε.

Η ομάδα ήταν κουρασμένη αλλά με προβληματίζουν οι ελάχιστες πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο Μπενίτεθ για να αλλάξει την ομάδα".


Υπενθυμίζεται πως ο Μάριο Μπόνι αγωνίστηκε την περίοδο 1996-98 στον Άρη καλύπτοντας τη θέση "3", με τον Ιταλό να κατακτά εκείνη την περίοδο ένα Κύπελλο Κόρατς και ένα Κύπελλο Ελλάδας αλλά και να είναι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας των "κίτρινων" λόγω του μεγάλου ταλέντου του αλλά και του απίστευτου πάθους που έβγαζε στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ