ΣΤΗΛΕΣ

Νέο "hot" σκάνδαλο με Γκιγκς!

Νέο "hot" σκάνδαλο με Γκιγκς!

Οι αποκαλύψεις για την άστατη ερωτική ζωή του Ράιαν Γκιγκς διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμό πολυβόλου. Σύμφωνα με αγγλικό ΜΜΕ, ο άσος της ManUtd φλέρταρε και με την 49χρονη μητέρα της νύφης του!

Δεν έφτανε στον Ράιαν Γκιγκς η "ιστορία" με την Ίμοτζεν Τόμας, διάσημη πρώην παίκτρια του ριάλιτι "Big Brother" και άλλοτε "Miss Ουαλία", αλλά και η αποκάλυψη της σχέσης του με τη γυναίκα του αδερφού του Νατάσα, τώρα είναι η σειρά της "Daily Mirror" να τον... στριμώξει ακόμα πιο πολύ στα σχοινιά.

Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (8/6) η εν λόγω εφημερίδα, ο Ουαλός άσος δεν περιορίστηκε μόνο στην οκτάχρονη ερωτική σχέση με τη νύφη του, πίσω από την πλάτη του αδερφού του Ρόντρι, αλλά φλέρταρε επανειλημμένα και την μητέρα της νύφης του (!), την 49χρονη Λόρεν Λέβερ.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο -παντρεμένος με δύο παιδιά- Γκιγκς είχε δείξει "ιδιαίτερο" ενδιαφέρον για την πεθερά του αδερφού του, φλερτάροντάς την μάλιστα επίμονα στο πλαίσιο οικογενειακών συγκεντρώσεων, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να έχει προκαλέσει ενόχληση σε συγγενείς της οικογένειας.

"Είναι άρρωστος με το σεξ, ανίκανος να κρατήσει ψηλά τα παντελόνια του και ο οποίος έχει ανάγκη από θεραπεία.

Χρησιμοποιούσε το γεγονός ότι ήταν θρύλος για τη Γιουνάιτεντ για να φέρνει τις γυναίκες στο κρεβάτι του, είχε την τέλεια οικογένεια αλλά ο ίδιος δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένος.

Εάν η Στέσι (σ.σ σύζυγός του) σεβόταν έστω και λίγο τον εαυτό της, θα έπρεπε να του έκλεινε την πόρτα και να πάρει τα 3/4 της περιουσίας του, ενώ ο Ρόντρι θα έπρεπε να κάνει τα υπόλοιπα", δήλωσε σε συνέντευξή της στην "Daily Star" η Τζοάνα Γουίλσον, θεία του Ράιαν Γκιγκς.

Ο Ράιαν, ο Ρόντρι και ο "άλλος" παίκτης της Γιουνάιτεντ

Οι αποκαλύψεις πάντως για τη μυστική ζωή του Γκιγκς δεν σταματούν εδώ: σύμφωνα με τη "Daily Mirror", η 28χρονη Νατάσα πρόδωσε τον σύζυγό της Ρόντρι όχι μόνο με τον αδερφό του Ράιαν Γκιγκς αλλά και με έναν ακόμα παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος σύμφωνα με φήμες είναι διεθνής.

"Η Νατάσα είναι γνωστή στην πόλη ως μία γυναίκα που θαμπώνεται από τη φήμη και τα χρήματα. Όλοι κουτσομπόλευαν το γεγονός ότι ήταν με τον Ρόντρι, τον Ράιαν και άλλον έναν σταρ της Πρέμιερ Λιγκ.

Ήταν κοινό μυστικό. Ο Ράιαν δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι έβλεπε κρυφά και έναν πρώην συμπαίκτη του", αποκάλυψε στην εφημερίδα πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ