ΣΤΗΛΕΣ

Ο Πέρες "ντύθηκε" Τέβες!

Ο Πέρες "ντύθηκε" Τέβες!

O Μάρκο Πέρες ζήλεψε τη "δόξα" του Κάρλος Τέβες, καθώς στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβισιόν έβαλε όλη του την... τέχνη για να αστοχήσει μέσα από τη μικρή περιοχή απέναντι σε άδειο τέρμα (video)!

Η περιβόητη φάση έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στο "Ριαθόρ", στην αναμέτρηση μεταξύ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Σαραγόσα: λίγο πριν το τέλος του ματς οι φιλοξενούμενοι συνδιάστηκαν όμορφα, όμως μετά από παράλληλη μπαλιά που δέχτηκε από τα αριστερά, ο 20άχρονος Κολομβιανός φορ αντί να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα την απέκρουσε δίκην αμυντικού.

Η άτυχη στιγμή του Πέρες έγινε μεγάλο θέμα στην ποδοσφαιρική Ισπανία, με τη μαδριλένικη εφημερίδα "Marca" να ανεβάζει βίντεο στην ιστοσελίδα της με τα "άχαστα" γκολ των Τέβες (Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι) και Πέρες, ζητώντας από τους επισκέπτες να ψηφίσουν ποια ευκαιρία θεωρούν πιο κραυγαλέα.

Όσο για τον "νικητή" αυτός φαίνεται πως θα είναι ο Αργεντινός σούπερ σταρ: μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης έχει πάρει το 66,6% των ψήφων (36.998) έναντι του 33,4% από πλευράς Πέρες (18.542).

Η απίστευτη χαμένη ευκαιριά του Μάρκο Πέρες της Σαραγόσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ