ΣΤΗΛΕΣ

Ο "πονηρός" πανηγυρισμός της Ρεάλ!

Ο "πονηρός" πανηγυρισμός της Ρεάλ!

Ο θρίαμβος με 8-0 επί της Λεβάντε στο Κύπελλο ενθουσίασε τόσο Πέπε και Μαρσέλο, ώστε κατά τη διάρκεια ομαδικού πανηγυρισμού να ανταλλάσουν χαστούκια στα "τρυφερά" τους μέρη (videos)!

To σκορ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" είχε μόλις γίνει 7-0 χάρη στο τρίτο προσωπικό τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 74ο λεπτό, όμως την ώρα που οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο είχαν γίνει ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας ένα ακόμα γκολ κόντρα στη Λεβάντε για το Κόπα Ντελ Ρέι, κάποιοι είχαν διάθεση για "ζαβολιές".

Ο λόγος για τον Πορτογάλο σέντερ μπακ Πέπε και τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Μαρσέλο, που δεν περιορίστηκαν μόνο σε αγκαλιές αλλά άρχισαν να επιδίδονται σε χτυπήματα στα ευαίσθητα μέρη ο ένας του άλλου, με τον τηλεοπτικό φακό να καταγράφει και το εξαιρετικά αστείο βίντεο να κάνει πλέον το γύρο του κόσμου.

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συναντάμε κάτι τέτοιο καθώς τον περασμένο Νοέμβριο είχε προχωρήσει σε παρόμοια κίνηση ο Μπάστιαν Σβάιντσταϊγκερ με "θύμα" τον Τόμας Μίλερ, ύστερα από γκολ του Μάριο Γκόμεζ στη "Μπάι Αρίνα" απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ