ΣΤΗΛΕΣ

Ο "Ρουβάς" της Γαλλίας

Ο "Ρουβάς" της Γαλλίας

Ο "μαραθωνοδρόμος" Νικολά Μαχού έγινε ο πρώτος τενίστας που αγωνίστηκε με φούστα (φόρεμα για την ακρίβεια) σε μεγάλο τουρνουά (video).

Τενίστρια με σορτς έχουμε δει. Πολλές φορές! Τενίστα με φουστάνι πρώτη φορά είδαμε. Ο Γάλλος Νικολά Μαχού, ο ένας εκ των δύο "μαραθωνοδρόμων" του Γουίμπλεντον καταδιασκέδασε τη συμμετοχή του στο Hopman Cup, ακόμα και αν η Γαλλία δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Σε ένα μεικτό διπλό... επίδειξης με αντίπαλους τον έτερο "μαραθωνοδρόμο" Τζον Ίσνερ και τη Μπέθανι Μάτεκ Σαντς, ο Μαχού εμφανίστηκε στο κορτ, φορώντας το φόρεμα της παρτενέρ του, Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Φυσικά ο διαιτητής δεν τον έστειλε στα αποδυτήρια για να αλλάξει. Φιλικό ήταν! Ο Μαχού μας θύμισε τον Σάκη Ρουβά και τη φούστα του Βαλεντίνο, μια εικόνα από την οποία δεν έχει καταφέρει να σβήσει από τις μνήμες μας ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Μαχού κατάφερε να επισκιάσει ακόμα και τη Μάτεκ, γνωστή για τις εκκεντρικές εμφανίσεις. Το εμπριμέ κολάν της Αμερικανίδας μας φάνηκε σχεδόν φυσιολογικό.

Οι διοργανωτές θέλησαν να αποζημιώσουν τους θεατές μετά την αποχώρηση της Ιταλίας, λόγω του τραυματισμού της Φραντσέσκα Σκιαβόνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ