ΣΤΗΛΕΣ

Ο τελικός του... ξύλου!

Ο τελικός του... ξύλου!

Ο πρώτος τελικός Κυπέλλου στο Περού τα είχε... όλα: δύο γκολ, τέσσερις αποβολές και άφθονο ξύλο , με ποδοσφαιριστές και αστυνομικούς να παίρνουν μέρος σε μία απίστευτη κλωτσοπατινάδα (videos)!

Λεόν ντε Χουανούκο και Ουνιβερσιδάδ Σαν Μαρτίν άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του τελικού Κυπέλλου στο Περού (19/12), με το σκορ στον πρώτο αγώνα να είναι 1-1, όμως η αλήθεια είναι πως αυτοί οι λογαριασμοί δεν είναι μόνο αγωνιστικοί.

Αιτία το γεγονός πως οι παίκτες των δύο φιναλίστ πρωταγωνίστησαν σε έναν απίστευτο καυγά στο 33ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, που ξεκίνησε από μία δυναμική διεκδίκηση της μπάλας από τους Καλέιρα (Λεόν) και Ράμος (Ουνιβερσιδάδ), μετατρέποντας έτσι το χορτάρι σε ρινγκ

Ήταν δε τέτοια η έκταση που πήραν τα επεισόδια ώστε να διαρκέσουν για αρκετά λεπτά και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας για να σταματήσει η δυσφήμιση του αθλήματος.

Να σημειωθεί πως πέρα από τους Καλέιρα και Ράμος, ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα σε άλλους δύο παίκτες (έναν από κάθε ομάδα), ενώ ο αγώνας ξανάρχισε ένα τέταρτο μετά τη διακοπή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ