ΣΤΗΛΕΣ

Οπαδοί πριμοδοτούν αντίπαλη ομάδα!

Οπαδοί πριμοδοτούν αντίπαλη ομάδα!

Οπαδοί της νορβηγικής Φρέντρικσταντ έφτασαν στο σημείο να προσφέρουν χρήματα σε αντίπαλη ομάδα προκειμένου να δουν των αγαπημένο τους σύλλογο να προβιβάζεται στη μεγάλη κατηγορία!

Στο σημείο που έχει φτάσει η νορβηγικής Φρέντρικσταντ εάν θέλει να προβιβασθεί στα μεγάλα σαλόνια δίχως την ψυχφθόρο διαδικασία των πλέι-οφ η νίκη επί της Μπρίνε στην τελευταία αγωνιστική φαντάζει με μονόδρομο.

Δεν αρκεί όμως αυτό το ενδεχόμενο αφού για να καλυφθεί η διαφορά από την δεύτερη της βαθμολογίας Σάρπσμποργκ '08, θα πρέπει η τελευταία να στραβοπατήσει στον αγώνα με την Αλτα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «Αριστοκρατών» πήγαν ένα βήμα παραπέρα ζητώντας από την Αλτα να κάνει το καθήκον της και να μην ηττηθεί από την Σάρπσμποργκ.

Μάλιστα υπόσχονται πως αν συμβεί αυτό θα συγκεντρώσουν περίπου 12.000 ευρώ για να τα δωρίσουν ως πράξη ευγνωμοσύνης στους παίκτες της Αλτα!

Ο υπεύθυνος του συνδέσμου «Plankehaugen», Γιάραν Μπεργκ επιβεβαίωσε τις φήμες. «Θ α πρέπει να επεξεργαστούμε την ιδέα, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Δυστυχώς δεν έχω τρόπο ν’ανοίξω λογαριασμό προς αυτή την κατεύθυνση. Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει τέτοιο πάθος που μπορεί να βρεθεί κάποια λύση» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ