ΣΤΗΛΕΣ

Πανηγύρισαν πετώντας 23.096 αρκουδάκια!

Πανηγύρισαν πετώντας 23.096 αρκουδάκια!

Το έθιμο με τα... "ιπτάμενα αρκουδάκια" που ξεκίνησε στον Καναδά στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας συνεχίστηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία (videos)

Περισσότερα από 23.000 λούτρινα αρκουδάκια έριξαν στην αρένα του Κάλγκαρι οι περίπου 16.000 θεατές αγώνα χόκει όταν Κόντι Σιλβέστερ πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα στο 3:49 της πρώτης περιόδου. Το συγκεκριμένο έθιμο ξεκίνησε πριν 16 χρόνια σε έναν αγώνα των Κίτσενερ Ρέιντζερς και συνεχίζεται κάθε χρόνο λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Οι θεατές πηγαίνουν στο γήπεδο κρατώντας λούτρινα αρκουδάκια τα οποία τα πετάνε στην αρένα μόλις σημειωθεί το πρώτο τέρμα του παιχνιδιού. Στη συνέχεια τα αρκουδάκια καταλήγουν σε χέρια παιδιών που βρίσκονται σε νοσοκομεία ή δίδονται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τα συνολικά 23.096 αρκουδάκια παραδόθηκαν την επόμενη μέρα από τους παίκτες της ομάδας των Κάλγκαρι Χίτμεν στο παιδικό νοσοκομείο της Αλμπέρτα.

Να σημειωθεί ότι το ρεκόρ το κατέχουν οι οπαδοί της ίδιας ομάδας όταν πέταξαν το 2007 στον αγωνιστικό χώρο... 26.919 αρκουδάκια!

Δείτε videos από το εντυπωσιακό θέαμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ