ΣΤΗΛΕΣ

Ποδοσφαιριστής εναντίον... πάπιας!

Ποδοσφαιριστής εναντίον... πάπιας!

Με... άκομψο τρόπο απομάκρυνε ποδοσφαιριστής στο Βέλγιο μια πάπια που ήθελε να πάρει τον αέρα της στον αγωνιστικό χώρο (video)

Κατά καιρούς έχουμε δει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα διάφορα ζώα να κάνουν την είσοδο τους στο χορτάρι την ώρα των αγώνων διακόπτωντας τους προσωρινά. Η εξέλιξη τέτοιων περιστατικών είναι συνήθως η ευγενική απομάκρυνση τους από τον αγωνιστικό χώρο από κάποιο... θαρραλέο παίκτη που τα έπιασε.

Ή τουλάχιστον το κυνήγι τους από τους ποδοσφαιριστές μέχρι αυτά να εγκαταλείψουν το χορτάρι, χωρίς φυσικά να τους ασκήσουν κάποια βία.

Ωστόσο μια πάπια που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα Ζούλτε Βάρεγκεμ-Λόκερεν για το πρωτάθλημα του Βελγίου, δεν έτυχε της καλύτερης αντιμετώπισης.

Το συμπαθές πτηνό βρέθηκε μπροστά από τον τερματοφύλακα της Λόκερεν Γιούγκοσλαν Λάζιτς την ώρα που ήταν έτοιμος να εκτελέσει ένα ελεύθερο. Ο πορτιέρο σήκωσε τα χέρια ανήμπορος να κάνει κάτι και ήρθε ο επιθετικός των γηπεδούχων Μαχαμαντού Χαμπιντού να δώσει τη λύση.

Αρχικά ο Αφρικανός στράικερ έπιασε την πάπια, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό. Ωστόσο αντί να βγει από τα όρια του αγωνιστικού χώρου και να την αφήσει στο έδαφος, πλησίασε την γραμμή του άουτ και την... πέταξε!

Το τρομαγμένο πτηνό με το που προσγειώθηκε στο έδαφος... εξαφανίστηκε, ενώ οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν τον Χαμπιντού για την... βαρβαρότητα του.

Δείτε την... ιπτάμενη πάπια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ