ΣΤΗΛΕΣ

Πωλητής σαλαμιού ο Κασάνο;

Πωλητής σαλαμιού ο Κασάνο;

Ο Αντόνιο Κασάνο είναι πλέον το μεγάλο αστέρι στη επίθεση της Ιταλίας του Τσέζαρε Πραντέλι, ωστόσο δεν ξεχνάει ότι τρία χρόνια πριν εξέταζε το ενδεχόμενο να κόψει τη μπάλα και να πουλάει... σαλάμι!

"Τρία χρόνια πριν είπα στον εαυτό μου ότι ήρθε καιρός να ασχοληθώ σοβαρά με τη δουλειά του ποδοσφαιριστή. αλλιώς θα ήταν προτιμότερο να πάω σπίτι μου και να πουλάω σαλάμι", τόνισε ο "Φανταντόνιο" με συνέντευξή του στην εφημερίδα "La Stampa", για να αποδώσει κατόπιν τα εύσημα της αγωνιστικής του εκτόξευσης στη Σαμπντόρια και στη σύντροφό του, Καρολίνα Μαρτσάλις.

"Το ότι βρέθηκα στη Γένοβα με άλλαξε. Η Καρολίνα άλλαξε τη ζωή μου και θα την ευχαριστώ πάντα για αυτό. Συγκινούμαι και μόνο που μιλάω για αυτό. Στο μυαλό μου το ποδόσφαιρο ήταν μία σειρά από κόλπα και τακουνάκια

Πίστευα ότι ήμουν ο καλύτερος όλων των εποχών και ότι δεν χρειαζόταν να νοιάζομαι για την ομάδα. Αντίθετα μόνο ένας παίκτης υπήρχε που μπορούσε να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του: ο Μαραντόνα.

Έμαθα πάντως να σκέφτομαι μαζί με την ομάδα και αισθάνομαι πιο δυνατός συγκριτικά με το παρελθόν επειδή έχω άλλα 10 άτομα που παίζουν μαζί μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ