ΣΤΗΛΕΣ

"Ρονάλντο, θέλω το παιδί μου"!

"Ρονάλντο, θέλω το παιδί μου"!

Η μητέρα του παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται διατεθειμένη να επιστρέψει τα 11.500.000 ευρώ που πήρε από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ προκειμένου να πάρει πίσω το γιο της!

Η αγάπη μίας μητέρας για το παιδί της αξίζει περισσότερο από 10.000.000 λίρες. Αυτό θα πρέπει να ισχύει στην περίπτωση της νεαρής γυναίκας η οποία δέχτηκε να γεννήσει το παιδί του Κριστιάνο Ρονάλντο για περίπου 11.500.000 ευρώ αλλά τώρα είναι έτοιμη να χαρίσει τα πάντα για να δει το γιο της.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Daily Mirror", η μητέρα του παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μία 20χρονη Αγγλίδα φοιτήτρια που, όπως όλα δείχνουν, μετάνιωσε για την πρόσφατη επιλογή της να παραχωρήσει έναντι υψηλού αντιτίμου το παιδί στον Πορτογάλο, και τώρα του τηλεφωνεί κάθε ημέρα για να τον πείσει να την αφήσει να δει το παιδί της.

Σύμφωνα επίσης με το ίδιο μέσο, η νεαρή γυναίκα είναι έτοιμη ακόμα και να επιστρέψει το αστρονομικό ποσό, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει γνώμη όσον αφορά στη συμφωνία της...

"Τώρα αισθάνεται σαν να έχει πουλήσει την ψυχή της στο διάβολο", τόνισε στην εφημερίδα φίλος της κοπέλας, για να συνεχίσει:

"Τώρα ζει ως εκατομμυριούχος αλλά δεν μπορεί να πει σε κανέναν τί συνέβη (σ.σ υπάρχει σχετικός ορος στο συμβόλαιο που υπέγραψε) και αυτό την κάνει να αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ.

Συνεχίζει να καλεί τον Ρονάλντο, ελπίζοντας ότι αυτός μπορεί να αλλάξει γνώμη".

Σύμφωνα πάντως με μία πηγή προσκείμενη στον Πορτογάλο σούπερ σταρ είναι δύσκολο να ακυρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

"Ο Ρονάλντο θεωρεί πως η γυναίκα δεν έχει κανένα δικαίωμα. Υπάρχει συμφωνία, παρόλα αυτά συνεχίζει να απαντά στις κλήσεις της για να καταλάβει τί έχει στο μυαλό της.

Πρόκειται για μία γυναίκα που θέλει το παιδί της, τα πάντα μπορούν να συμβούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ