ΣΤΗΛΕΣ

Σάρα Καρμπονέρο vs Κ.Ρονάλντο!

Σάρα Καρμπονέρο vs Κ.Ρονάλντο!

"Καρφιά" κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο εκτόξευσε η σύντροφος του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο, χαρακτηρίζοντας εγωιστή και ατομιστή τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης (videos)!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο "έσπασε το ρόδι" το βράδυ του Σαββάτου καθώς κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεθάδ πέτυχε το πρώτο του φετινό επίσημο γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να γλυτώσει τα εξ οικείων βέλη...

Όχι, δεν είναι κάποιος συμπαίκτης του στη "βασίλισσα" ο οποίος δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τον "CR9" αλλά η σύντροφος του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο.

Η 25άχρονη Ισπανίδα αθλητική ρεπόρτερ παραχώρησε συνέντευξη στην κουτσομπολίτστικη εκπομπή "Ana Rosa" του Τελεθίνκο (ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο εργάζεται), όπου ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε εγωιστή και ατομιστή τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

"Ο Ρονάλντο ήταν πάντα ένας τέτοιος παίκτης, εγωιστής και ατομιστής στον αγωνιστικό χώρο, και ως τέτοιον υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο η Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε η σέξι ρεπόρτερ, που έγινε διάσημη σε όλο το φίλαθλο κοινό με το φιλί που της έδωσε on camera ο Κασίγιας μετά τον τελικό του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, και πρόσθεσε:

"Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι αποκτήθηκε έναντι 96.000.000 ευρώ οπότε όταν κάνει κάτι λάθος, δεν μπορεί να του συγχωρεθεί".

Αν και πέρυσι ήταν ο δεύτερος σκόρερ για την ομάδα του στο πρωτάθλημα με 26 γκολ (ένα λιγότερο από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν που σταμάτησε στα 27), φέτος ο Ρονάλντο δείχνει να έχει άγχος στο να βρίσκει δίχτυα, όμως παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς η Σάρα Καρμπονέρο διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο παίκτης αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήμάτα.

"Τίποτα δεν του συμβαίνει, δεν υποφέρει από κατάθλιψη, δεν έχει αποτανθεί σε ψυχολόγο για συμβουλές όπως έχει ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες", κατέληξε χαρακτηριστικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ