ΣΤΗΛΕΣ

Σε ψυχίατρο ο Τέβες!

Σε ψυχίατρο ο Τέβες!

Σε ψυχίατρο έχει καταφύγει ο Κάρλος Τέβες για να θεραπευτεί από την κατάθλιψη που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, όπως αποκάλυψε αγγλικό μέσο!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Sun", ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη πραγματοποιήσει τρεις μυστικές επισκέψεις σε ψυχίατρο το διάστημα που είχε πάρει άδεια από τους "πολίτες" να ταξιδέψει στην Αργεντινή για να δει την οικογένειά του.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη νοσταλγία που νιώθει για την πατρίδα του, με τον Τέβες να δείχνει να έχει χάσει το ενδιαφέρον του για το ποδόσφαιρο καθώς του λείπουν τρομερά οι δύο κόρες του (έχει πάρει διαζύγιο με τη σύζυγό του Βανέσα), η 5άχρονη Φλορένσια και η 8 μηνών Κέιτι.

"Ο Κάρλος βρίσκεται στα πρόθυρα. Είναι πραγματικά πληγωμένος και ικέτεψε τον πνευματικό του γκουρού να του πει για ποιό λόγο αισθάνεται έτσι", τόνισε στην εφημερίδα άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Αργεντινού επιθετικού, για να συμπληρώσει:

"Συνήθως τρώει, κοιμάται και πίνει σκεφτόμενος τη μπάλα όμως το μυαλό του είναι σε άλλο μέρος αυτή τη στιγμή. Τον έχει διαλύσει το γεγονός πως βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά του".

Να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει χάσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει χωρίς τον Τέβες, με τον Αργεντινό διεθνή φορ να δηλώνει σε ανύποπτο χρόνο ότι σκέφτεται να κρεμάσει πρόωρα τα παπούτσια ύστερα από πέντε Χριστούγεννα χωρίς τα αγαπημένα του άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ