ΣΤΗΛΕΣ

Σκίζει τα ρούχα της η Περονσέλ

Σκίζει τα ρούχα της η Περονσέλ

Η πρώην σύντροφος του Γουέιν Μπριτζ διέψευσε ότι είχε δεσμό με τον Τζον Τέρι.

... Ότι δεν είχε δεσμό με τον παντρεμένο Τζον Τέρι. Θυμίζουμε ότι η Γαλλίδα διατηρούσε δεσμό αρκετών χρόνων με τον πρώην συμπαίκτη του Τέρι στην Τσέλσι, Γουέιν Μπριτζ με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα αγοράκι.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Περονσέλ ξεκαθάρισε ότι με τον Τέρι ήταν μόνο φίλοι και απάντησε δύο φορές αρνητικά στην ερώτηση για το αν είχε δεσμό μαζί του.

" Το αρνήθηκα από την αρχή, γιατί οι άνθρωποι δεν ήθελαν να το ακούσουν. Ποτέ δεν είπα "ω ναι, είχα δεσμό με τον Τζον Τέρι. Είπα "όχι, είναι φίλος μου", υποστήριξε η Περονσέλ, η οποία συντηρείται από τα χρήματα που της δίνει ο Μπριτζ.

Τόσο ο Μπριτζ, όσο και ο Φάμπιο Καπέλο φαίνεται ότι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία. Ο πρώτος έθεσε εαυτόν εκτός Μουντιάλ (σ.σ. σοφή απόφαση αν θυμηθούμε την εικόνα της Αγλλίας) και ο δεύτερος αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Τέρι.

Το πρώην μοντέλο και υπάλληλος σε "μοδάτα" κλαμπ του Λονδίνου δεν έχει εγκαταλείψει τις ελπίδες επανασύνδεσης με τον Μπριτζ.

" Θα ήταν υπέροχο, αλλά ξέρετε, μπορεί ο Γουέιν να μην αισθάνεται το ίδιο. Το αν θα είμαστε πάλι μαζί ή όχι, τι να πω, έχουν γίνει και πιο τρελά πράγματα", κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ