ΣΤΗΛΕΣ

Τα τοπ-ανέκδοτα για Τέβες

Τα τοπ-ανέκδοτα για Τέβες

Το επεισόδιο στον πάγκο της Σίτι ενέπνευσε χρήστες του Twitter να βρουν αστείους λόγους για την άρνηση Τέβες να παίξει με τη Μπάγερν. Εν τω μεταξύ ο Αργεντινός το έριξε στο... γκολφ!

Ο ίδιος ο Κάρλος Τέβες έκανε λόγο για παρεξήγηση με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και πως ουδέποτε αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, όμως στο διαδίκτυο τα ανέκδοτα γύρω από τον "απάτσε" αυξάνονται και πληθύνονται.

Οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο είχαν έμπνευση στο Twitter αναφορικά με την αιτία που ο Αργεντινός δεν δέχτηκε να περάσει αλλαγή κόντρα στη Μπάγερν στην "Αλιάντς Αρίνα" και το Sport24.gr σας παρουσιάζει πέντε από τις πιο ξεκαρδιστικές δικαιολογίες που θα μπορούσε να έχει πει ο Αργεντινός επιθετικός...

1) "Ο Μάριο μου υποσχέθηκε ότι θα ήμουν ο επόμενος που θα έπαιζε με το Ipad του".

2) "Δεν ήθελα να είμαι ο ασχημότερος παίκτης στο χορτάρι από τη στιγμή που υπήρχε σε αυτό και ο Φρανκ Ριμπερί".

3) "Δεν ήθελα να πληρώσει ο σύλλογος χρήματα για την εμφάνισή μου επειδή κερδίζω ήδη πάρα πολλά χρήματα".

4) "Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση... Κατηγορώ το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

5) "Ο πάγκος ήταν πιο κοντά στα παιδιά μου".

Τα τοπ-ανέκδοτα για Τέβες

Δεν έχει όρεξη για μπάλα, έχει όμως για γκολφ...

Την ώρα πάντως που αρκετός κόσμος εκτόξευσε καυστικά σχόλια για τον Τέβες, ο ίδιος δεν φαίνεται να... ιδρώνει ιδιαίτερα, αποφασίζοντας την Τετάρτη να πάει για γκολφ (!) μαζί με τη σύζυγό του Βανέσα.

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" το ζευγάρι στο Τσέσαϊρ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πάντως ότι δεν έπαιξαν τελικά γκολφ καθώς δεν είχαν πάρει μαζί τους όλα τα απαραίτητα σύνεργα του αθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ