ΣΤΗΛΕΣ

Το αστείο διαφημιστικό του Φέρντιναντ!

Το αστείο διαφημιστικό του Φέρντιναντ!

Ο Ρ. Φέρντιναντ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για προώθηση οργάνου γυμναστικής που φέρει το όνομά του, όμως βρέθηκε σε αμήχανη θέση με τα "μαργαριτάρια" του παρουσιαστή αναφορικά με ονόματα παικτών της Γιουνάιτεντ (video)!

Ως γνωστόν, ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αναπτύξει αρκετές επιχειρηματικές δραστηριότητες παράλληλα με την ενεργή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και φαίνεται πως μία από αυτές είναι και το "Rio Ferdinand Soccer Xizer Pro".

Ο λόγος για ένα όργανο γυμναστικής που έχει πάρει το όνομα του, το οποίο συνδιάζει την άσκηση του σώματος με το ποδόσφαιρο, με την "κολώνα" της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή στις Ηνωμένες Πολιτείες με σκοπό την διαφήμισή του προς το κοινό.

"Όλα τα λεφτά" πάντως στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ήταν η παρουσία του Φέρντιναντ αλλά η ασχετοσύνη του Αμερικανού παρουσιαστή, ο οποίος κάποια στιγμή αποκαλεί τον παίκτη... Ραούλ Φέρντιναντ ενώ στη συνέχεια "βαφτίζει" τον Γκιγκς Μπράιαν αντί για Ράιαν!

Το σχόλιό του για τους "μικρούς κόκκινους διαβόλους" είναι μάλλον πταίσμα μπροστά στις χονδροειδέστατες γκάφες που αναφέραμε παραπάνω, με το αποκορύφωμα της εκπομπής να έρχεται με την πρόωρη αποχώρηση του Άγγλου παίκτη από το στούντιο.

Απολαύστε το βίντεο με τον... Ραούλ Φέρντιναντ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ