ΣΤΗΛΕΣ

Το διαμαντένιο εσώρουχο της Αντριάνα!

Το διαμαντένιο εσώρουχο της Αντριάνα!

H σέξι σύντροφος του Μάρκο Γιάριτς, Αντριάνα Λίμα, "έκλεψε την παράσταση" στην επίδειξη μόδας της "Victoria's Secret" που έγινε στη Νέα Υόρκη, χάρη στο διαμαντένιο εσώρουχο αξίας 2.000.000 δολαρίων που φορούσε (photos)!

Η 29άχρονη Βραζιλιάνα τοπ-μόντελ μπορεί να έγινε μητέρα το 2009, με τη μικρή Βαλεντίνα να είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Σέρβο μπασκετμπολίστα, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα στην τελευταία κολεξιόν της " "Victoria's Secret" (είναι μοντέλο της συγκεκριμένης φίρμας εδώ και 11 χρόνια).

Και αυτό γιατί πρόσφερε στους φωτογράφους αμέτρητες πόζες φορώντας (και λανσάροντας) ένα διαμαντένιο εσώρουχο αξίας 2.000.000 δολαρίων, το οποίο αποτελείται ούτε λίγο ούτε πολύ από... 3.000 κοσμήματα, γεγονός που έκρινε την παρουσία αρκετών σωματοφυλάκων δίπλα της κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Όπως μάλιστα γίνεται λόγος από τα διεθνή ΜΜΕ που κάλυψαν την επίδειξη μόδας, το συγκεκριμένο ρούχο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Ιταλό κοσμηματοπώλη Νταμιάνι, ενώ χρειάστηκε να δουλέψουν έξι τεχνίτες για περίπου 1.500 ώρες για την κατασκευή του.

Η Αντριάνα Λίμα και το εσώρουχο αξίας 2.000.000 δολαρίων

Adriana Lima

Adriana Lima

Adriana Lima

Adriana Lima

Pricey: Supermodel Adriana Lima models the $2 million Bombshell fantasy bra at Victoria's Secret Soho store in New York today

Dazzling: Adriana shows off the sparkly bra in a cutaway satin gown

High profile: Adriana's $2 million bra shows off her assets

Strike a pose: Adriana catches the eye of passers by as she walks the pink carpet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ