ΣΤΗΛΕΣ

Το "μαγικό κουτί" της "βασίλισσας"

Το "μαγικό κουτί" της "βασίλισσας"

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετακόμισε στην Caja Magica και ο ο νεοαποκτηθείς Σέρχιο Ροντρίγκεθ καλωσορίζει φίλους και αντιπάλους (ανάμεσα τους και τον Ολυμπιακό) στην ομορφότερη... αρένα της Ευρώπης (video).

Oι Ισπανοί μας κάνουν και ντρεπόμαστε για απλά πράγματα. Ισπανός σκηνοθέτης έβαλε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να πρωταγωνιστήσει σε βίντεο-πρόμο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την παράσταση όμως κλέβει ένα από τα ομορφότερα γήπεδα της Ευρώπης, στην "Caja Magica".

Ο γκαρντ από τα Κανάρια Νησιά επέστρεψε στη σιγουριά της Ευρώπης μετά την περιπλάνηση στο NBA και μαζί του η Ρεάλ Μαδρίτης μετακόμισε από το Βισταλέγκρε στην "Caja Magica" δηλαδή το "μαγικό κουτί".

Πρόκειται για μια εκπληκτική εγκατάσταση που κατασκευάστηκε για να φιλοξενήσει τουρνουά τένις. Κάθε Μάιο συγκεντρώνονται οι κορυφαίοι παίκτες και παίκτριες στον κόσμο σε ένα μεικτό τουρνουά.

Τον υπόλοιπο χρόνο θα αποτελέσει το "σπίτι" της Ρέαλ Μαδρίτης. Το ελληνικό κοινό έχει πάρει (τηλεοπτικά) μια γεύση, αφού εκεί αντιμετώπισε η εθνική Ισπανίας την αντίστοιχη των Ηνωμένων Πολιτειών σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας για το Μουντομπάσκετ.

Η πρώτη ελληνική ομάδα που θα πατήσει εκεί το πόδι της θα είναι ο Ολυμπιακός το 2011, αφού βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη "βασίλισσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ