ΣΤΗΛΕΣ

Το νάιτ-κλαμπ του Αμπράμοβιτς!

Το νάιτ-κλαμπ του Αμπράμοβιτς!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, είναι πέρα για πέρα αληθινό: σε μερικούς μήνες από τώρα οι παίκτες της Τσέλσι θα μπορούν να πηγαίνουν κατευθείαν από το γήπεδο στο νυχτερινό κέντρο χωρίς να βγαίνουν από το "Στάμφορντ Μπριτζ"!

Εκείνος που φρόντισε ουσιαστικά για αυτό το "μαγικό" είναι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος κατασκευάζει αυτή την περίοδο ένα υπερσύχρονο κλαμπ ακριβώς κάτω από το στάδιο των Λονδρέζων, το οποίο έρχεται ουσιαστικά να αντικαταστήσει το ιστορικό "Purple" που έκλεισε οριστικά το 2007.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό "Building", η αποπεράτωση του έργου θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Δεκεμβριο, με το κόστος να φτάνει (κρατηθείτε...) τα 20.000.000 λίρες, γεγονός που θα καταστήσει το νυχτερινό αυτό κέντρο ένα από τα πλέον εντυπωσιακά στην αγγλική πρωτεύουσα αλλά και σε όλη τη "γηραιά Αλβιώνα".

Και αυτό γιατί θα αποτελείται από ιδιωτικές καμπίνες για τους καλεσμένους, με την κάθε μία να διαθέτει τηλεόραση, ενώ γύρω στις 150.000 λίρες στοίχισε στον Ρώσο μεγιστάνα να τοποθετήσει πάνω από την είσοδο του μαγαζιού έναν τεχνητό καταρράκτη ύψους 4 μέτρων.

"Βρισκόμενο σε ημιόροφο θα είναι μικρός χώρος, που όμως θα μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα 400 με 500 άτομα", δήλωσε για το νέο μεγαλόπνοο σχέδιο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς άνθρωπος του στενού περιβάλλοντός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ