ΣΤΗΛΕΣ

Ζευγάρι με Πικέ η Σακίρα;

Ζευγάρι με Πικέ η Σακίρα;

Η είδηση του χωρισμού της Σακίρα με τον αγαπημένο της επι σειρά ετών, Αντόνιο ντε λα Ρουά, αναζωπύρωσε τις φήμες για σχέση της διάσημης ποπ τραγουδίστριας με τον άσο της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ!

Για αυτό φροντισαν με σημερινά τους δημοσιευματα δύο πολιτικές εφημεριδες της Καταλωνίας, "Vanguardia" και "Periodico".

Η πρώτη ήταν αυτή που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τον χωρισμο της Σακιρα με τον εκλεκτό της καρδιας της τα τελευταία 11 χρόνια, τον μάνατζερ Αντόνιο ντε λα Ρουά, υπενθυμίζοντας στους αναγνώστες την φιλία που τη συνδέει από πέρυσι με τον Ζεράρ Πικέ.

Η δεύτερη "προχώρησε" το θέμα ακόμα περισσότερο, καθώς κυκλοφορεί την Τετάρτη με το ακόλουθο πρωτοσέλιδο: "Η Σακίρα είναι πιο κοντά στον Πικέ μετά τον χωρισμό της", ενώ αφιερώνει επίσης μία ολόκληρη σελίδα στο ζευγάρι, παραθέτοντας μέρη και ημερομηνίες συναντήσεών τους, που ίσως να φανερώνουν ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχει μόνο φιλία...

"Ειμαστε μόνο φίλοι. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω", δήλωσε την Τριτη ο Πικέ κατά την επιστροφή του στη Βαρκελώνη από τη Ζυρίχη (συμπεριλήφθηκε μέσα στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς στην ψηφοφορία που διοργάνωσε από κοινού η FIFA και το γαλλικό περιοδικό France Football), με την εφημερίδα "Periodico" να παραδέχεται πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πρόσφατες φωτογραφιες που να δειχνουν μαζί τον άσο της Μπαρτσελόνα και την πανέμορφη Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Το εν λόγω περιοδικό υπενθύμισε ωστόσ τη διάσημη ατάκα του Ντάνι Άλβες μπροστά σε 100.000 κόσμο, κατά τη διάρκεια της γιορτης της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος τον περασμένο Μάιο, όπου είχε πει χαρακτηριστικά:

"Τιμώντας τον Πικέ και μία καλεσμένη που νομίζω ότι βρίσκεται στις εξέδρες, θα χορέψουμε όλοι στους ρυθμούς του τραγουδιού Waka-Waka". Το σίριαλ αναμένεται -όπως όλα δείχνουν- να εχει και νέα επεισοδια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ