ΣΤΗΛΕΣ

Ζευγάρι με τη Μεγκ Ράιαν ο Μπριτζ!

Ζευγάρι με τη Μεγκ Ράιαν ο Μπριτζ!

Η Βανέσα Περονσέλ θα σκάσει σίγουρα από το κακό της μαθαίνοντας ότι ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι και πρώην αγαπημένος της, Γουέιν Μπριτζ, βγαίνει πλέον ραντεβού με τη Μεγκ Ράιαν!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Sun", ο 30άχρονος άσος προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του (μετά το ροζ σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Τζον Τέρι με την Περονσέλ), με το νέο του αμόρε να είναι η Μεγκ Ράιαν: μόνο που δεν πρόκειται για την πασίγνωστη ηθοποιό αλλά για μία Νεουορκέζα μπάργουμαν που τυχαίνει να μοιράζεται το ίδιο όνομα και επώνυμο με την σταρ του Holywood.

To ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν λίγο καιρό σε νυχτερινό κέντρο στο "μεγάλο μήλο", αντάλλαξαν τηλέφωνα και κράτησαν επικοινωνία μέσω διαδικτύου, με τη Μεγκ Ράιαν να κάνει τελικά το υπερατλαντικό ταξιδί για να τον συναντήσει στην Αγγλία.

"Ο Γουέιν συνάντησε τη Μεγκ στις καλοκαιρινές του διακοπές και έκαναν ένα πολύ καλό δίδυμο. Δεν θα έλεγα ότι είναι μαζί αλλα είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από φίλοι", δήλωσε στην εφημερίδα πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, και πρόσθεσε:

"Είναι πραγματικά ένα αστείο κορίτσι που επανέφερε το χαμόγελο στο πρόσωπό του".

Να σημειωθεί πως ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" για πρώτη φορά τον Γουέιν Μπριτζ μαζί με την 27άχρονη μπάργουμαν έξω από ένα σούπερμαρκετ, κατά τη διάρκεια βόλτας που έκανε το ζευγάρι στα μαγαζιά.

Ο Γουέιν Μπριτζ μαζί με τη... Μεγκ Ράιαν

Ζευγάρι με τη Μεγκ Ράιαν ο Μπριτζ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ