ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ - Μινσκ 31-25

ΑΕΚ - Μινσκ 31-25
INTIME SPORTS

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Challenge Cup βρίσκεται η ΑΕΚ που επικράτησε μ 31-25 της Μινσκ για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Έχοντας πολλούς φίλους στο πλευρό της, η Ένωση απέκτησε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (27/11) στη Λευκορωσία.

" Πήραμε άξια τη νίκη. Ήμασταν καλοί σε όλες τις γραμμές και ειδικά στην άμυνα όπου με τις συνεχείς επαφές κουράσαμε τους Λευκορώσους. Αν είχαμε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πείρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερη διαφορά. Περιμένω τη Μινσκ να εμφανιστεί καλύτερη στη ρεβάνς. Το σκορ αφήνει ανοιχτή την πρόκριση την οποία θα πάμε να πάρουμε στο Μινσκ", τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης.

Από την πλευρά του, ο Χριστόφορος Μπακαούκας, που ήταν για ακόμη μία φορά πρώτος σκόρερ της ομάδας του, είπε: " Ο κόσμος μας στήριξε και τον ευχαριστούμε. Μας έδωσε τεράστια ώθηση. Πιστεύω ότι θα κάνουμε κι άλλες καλές εμφανίσεις. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα με τη διοίκηση να είναι συνέχεια δίπλα μας. Για να καταφέρουμε όμως να φτάσουμε σε καλό ευρωπαϊκό επίπεδο ως ελληνικό χάντμπολ, έχουμε μπροστά μας πολύ και σκληρή δουλειά".

Τα δεκάλεπτα: 5-4, 11-8, 15-13 (ημίχρονο), 20-17, 20-16, 31-25

ΑΕΚ (Γ. Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Μεγαλοοικονόμου 3, Γεωργιάδης 4, Μάνιτς 4, Βακάλης 7, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης, Συγγάρης, Ασαρίδης 1, Τσαούσης, Τούτσης, Πάρκχανιουκ 4

Μινσκ (Σπ. Μιρόνοβιτς): Ισάτσονακ, Ζάιτσου, Κουτσίνσκι, Χούσα 8, Ματιούτσενοκ, Κίσου, Λούκαασουκ 1, Κρίτσκι 3, Ζουκ, Κνιάζου, Σεμένοφ 8, Τσισταμπάγιου 4, Καρσάκεβιτς 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ