ΧΑΝΤΜΠΟΛ

MVP ο Παπαδιονυσίου

MVP ο Παπαδιονυσίου
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών

Ο 20χρονος πίβοτ σημείωσε έξι γκολ στην εκπληκτική νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

" Είχαμε δουλέψει πολύ καλά με τον προπονητή της Εθνικής Νέων, Κώστα Τσαβδαρίδη, στον Κολινδρό και επίσης είχαμε κάνει καλή δουλειά και με τον Παναγιώτη Μεσσήνη, τον προπονητή μας, ο οποίος είναι νέος και έχει όρεξη. Μπήκαμε με πείσμα στο παιχνίδι. Ουσιαστικά ήταν το πρώτο παιχνίδι που μπορούσα να αποδώσω, γιατί με τον Πανελλήνιο μπήκα πιο προσεκτικά και δεν μπορούσα να ξεδιπλώσω τις δυνατότητές μου, επειδή είχα πρόβλημα με το δικέφαλο. Γι΄ αυτό και απείχα στα δύο πρώτα παιχνίδια", υποστήριξε ο Παπαδιονυσίου που λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 2011 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Παπαδιονυσίου κατέληξε " είχαμε τέσσερις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι τιμή μου η διάκριση αυτή. Ευχαριστώ τους προπονητές. Στον Ιωνικό είμαστε ένα σύνολο δεμένο, είμαστε γηγενείς. Η διοίκηση αυτή, παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, προσπαθεί και έχει τη διάθεση να λύνει τα θέματα. Είμαι αισιόδοξος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ