ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους: 26-25

ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους: 26-25
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας του Διομήδη Άργους στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Επεισοδιακός αγώνας με τέσσερις αποβολές.

Με γκολ του Χρήστου Μισυρλή ο ΠΑΟΚ επικράτησε 26-25 του Διομήδη Άργους στις λεπτομέρειες στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Ο αγώνας ήταν κάτι παραπάνω από επεισοδιακός με τέσσερις αποβολές και διαπληκτισμούς των φιλοξενούμενων με άτομα στην κερκίδα (σ.σ. ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής τιμωρίας του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στη Λαμία).

Οι διαιτητές Συρεπίσιος και Μερτινιάν απέβαλαν στο 21:12 τον Τρουπή για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Σεβαστίδη. Στο 26:19 ήρθε η σειρά του Ιωαννίδη του ΠΑΟΚ. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι ο Τρουπής και ο Ντορντίγεβιτς
προχώρησαν σε άσεμνες χειρονομίες προς την κερκίδα.

Οι αποβολές συνεχίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μίτροβιτς στο 46:19 να τιμωρείται για επικίνδυνο παιχνίδι, ενώ στο 49:44 ο Ντορντίγεβιτς τιμωρήθηκε με 3η δίλεπτη.

Ο αθλητικός δικαστής θα έχει και πάλι αρκετή δουλειά. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ έπιασε τον Διομήδη, τον Φίλιππο και τον Δούκα στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς.

Τα δεκάλεπτα:
3-5, 9-10, 13-14 (ημχ.), 20-18, 23-22, 26-25.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης):
Κόμινεκ, Μισυρλής 5, Παλάσκας, Γουργούμης, Σαουλίδης, Μίτροβιτς 6, Μαραγκός 2, Αποστολίδης, Πετρίδης 3, Ιωαννίδης 3, Ναουμίδης, Τσακίρης 3, Περβανάς, Σεβαστίδης 4.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΆΡΓΟΥΣ (Γεροδήμος): Χρυσόπουλος, Κρεμαστιώτης, Ντορντίγεβιτς 6, Γρηγοράκης, Τάσκοβιτς 6, Γιόχανσον 4, Μάλλιος 4, Τρουπής 3, Πασσιάς, Τσούλος, Σαμαράς 1, Δημητρούλιας, Ελευθερίου, Ζαραβίνας 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ