ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τριάντα ήταν αρκετά

Τριάντα ήταν αρκετά
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Φίλιππο Βέροιας στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Η ΑΕΚ έσπασε την κακή παράδοση στο κλειστό του Πανελληνίου.

Τριάντα γκολ ήταν αρκετά για τους δύο "δικέφαλους"! Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 30-28 του Φιλίππου Βέροιας στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Οι πρωταθλητές έριξαν την ομάδα του Γιώργου Χατζόγλου από τη δεύτερη θέση. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη που προηγήθηκε ακόμα και με έξι γκολ (29-23), ήταν ο Χρήστος Μισυρλής με επτά γκολ.

Η ΑΕΚ παρέμεινε μόνη πρώτη, σημειώνοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη της. Η Ένωση νίκησε 30-24 τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Είναι οι πρώτοι βαθμοί που παίρνουν οι "κιτρινόμαυροι" στις προηγούμενες επτά αναμετρήσεις στην έδρα των "Ολυμπιονικών".

Ο Διομήδης Άργους επέτρεψε με πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες, επικρατώντας 41-36 του Ζαφειράκη Νάουσας. Ο Σαμαράς σημείωσε εννέα γκολ για λογαριασμό των "λύκων". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζαφειράκης ταξίδεψε στο Άργος χωρίς προπονητή (σ.σ. ο Ευθύμης Πιπελίδης θα διαδεχθεί τον Χρήστο Τζουβάρα) και με αρκετούς νέους παίκτες.

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας δυσκόλεψε τον Δούκα, ωστόσο οι κυπελλούχοι Ελλάδας έφυγαν νικητές από το κλειστό του Ιωνικού με 25-24. Ο Αερωπός Εδεσσας έφυγε νικητής από το κλειστό των Βριλησσίων. Είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φιναλίστ του Κυπελλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση της ΧΑΝΘ με τον Κύδωνα Χανίων δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς η κρητική ομάδα δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας. Η κρητική ομάδα θα απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στον αθλητικό δικαστή, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στο γήπεδο στο ματς με τον Πανελλήνιο, λόγω της απεργίας των ναυτενεργατών.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Ιωνικός Ν.Φ-Δούκας 24-25
Βριλήσσια-Αερωπός Έδεσσας 32-35
Πανελλήνιος-ΑΕΚ 24-30
ΧΑΝΘ-Κύδων Χανίων δεν έγινε
ΠΑΟΚ-Φίλιππος Βέροιας 30-28
Διομήδης Άργους-Ζαφειράκης Νάουσας 41-36

Βαθμολογία (σε 11 αγώνες)
1.ΑΕΚ 18β.
2.Δούκας 16
-.ΠΑΟΚ 16
-.Διομήδης Άργους 16
5.Φίλιππος Βέροιας 14
6.Αερωπός Έδεσσας 12
7.Κύδων Χανίων 8*
-.Βριλήσσια 8
9.Ζαφειράκης Νάουσας 6
10.ΧΑΝΘ 5*
-.Πανελλήνιος 5
12.Ιωνικός Ν.Φ. 4
* ΧΑΝΘ και Κύδων Χανίων έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ