FORMULA 1

Ένα ξεχωριστό κράνος για τον Σένα

Ένα ξεχωριστό κράνος για τον Σένα

Ο Μπρούνο Σένα θα αγωνιστεί στο Grand Prix της Βραζιλίας με ένα ξεχωριστό κράνος, ώστε να τιμήσει τα 50ηκοστά γενέθλια του αποθανόντος θρυλικού θείου του, Άιρτον Σένα.

Ο αγώνας στη Βραζιλία στις 7 Νοεμβρίου, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για το νεαρό Μπρούνο, καθώς θα τρέξει μπροστά στο κοινό, το οποίο κάποτε έκανε περήφανο ο ήρωας της Formula 1 και θείος του, Άιρτον Σένα.

Ο πιλότος της HRT, θα φορέσει ένα ξεχωριστό κράνος, στο Ιντερλάγκος, ώστε να αποδώσει φόρο τιμής στον θείο του, που έχασε την ζωή του πριν από 16 χρόνια στην πίστα Ίμολα του Σαν Μαρίνο στη στροφή Ταμπουρέλο.

Συνολικά, υπήρξαν 500 σχέδια, αλλά μόλις πέντε είναι αυτά που έχουν μπει στην τελική ψοφοφορία. Ο κόσμος μπορεί να μπει και να ψηφίσει το αγαπημένο του στην επίσημη ιστοσελίδα του Μπρούνο Σένα. Τη Δευτέρα, θα ανακοινωθεί ο νικητής της -αν μη τι άλλο- πρωτότυπης ιδέας.

Το κράνος, που θα επιλεχθεί να φορέσει ο Σένα τζούνιορ, θα χρησιμοποιηθεί μόλις μία φορά και στη συνέχεια θα δημοπρατηθεί, με τα χρήματα να πηγαίνουν στο ίδρυμα Άιρτον Σένα, που στηρίζει και βοηθάει τους νέους της Βραζιλίας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ