FORMULA 1

Γουέμπερ: "Θα έχω κ' άλλη ευκαιρία"

Γουέμπερ: "Θα έχω κ' άλλη ευκαιρία"

Ο Μαρκ Γουέμπερ μπορεί να είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, δηλώνει ότι στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα έχει ακόμα μια ευκαιρία του χρόνου.

Η τελευταία μάχη του πρωταθλήματος θα είναι η πιο καθοριστική. Αλόνσο, Γουέμπερ και Φέτελ είναι έτοιμοι να... φάνε τα μουστάκια τους, ώστε να κατακτήσουν την κορυφή.

Από την πλευρά του ο 34χρονος Αυστραλός πιλότος της Red Bull, Μαρκ Γουέμπερ τόνισε:

" Θέλω να τα καταφέρω την Κυριακή, αν δε συμβεί αυτό τότε θα έχω ακόμα μια ευκαιρία του χρόνου. Γνωρίζω ότι είμαι πολύ τυχερός που έχω φτάσει σ' αυτό το σημείο, δεν είμαι άπληστος, αλλά ξέρω ότι είναι καλό που έχω μια ευκαιρία", είπε αρχικά ο Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος στη συνέχεια ΅σχολίασεε:

" Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλει περισσότερα, θα ήταν όμορφο να κλείσω το πρωτάθλημα ως πρωταθλητής. Είναι μια μεγάλη περίοδος για όλους μας και είμαστε κοντά να πετύχουμε απίστευτα πράγματα".

Σε ερώτηση για το αν οι άλλοι αντίπαλοι του θα έχουν κ' άλλη ευκαιρία να κατακτήσουν τίτλο, απάντησε: " Αυτά τα παιδιά, όπως ο Φερνάντο, έχουν περισσότερες ευκαιρίες, αυτό είναι ξεκάθαρο".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ