FORMULA 1

Με πνευμονία ο Σουμάχερ

Με πνευμονία ο Σουμάχερ

Σύμφωνα με την Γερμανική εφημερίδα Βild, ο Σουμάχερ διαγνώστηκε με πνευμονία, τη στιγμή που γίνονται οι προσπάθειες αφύπνισης του από το κώμα.

Η πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, δείχνει να χειροτερεύει τις τελευταίες ώρες σύμφωνα πάντα με τα γερμανικά μέσα.

Λίγο μετά την απόφαση των γιατρών της Γκρενόμπλ να βγάλουν τον Σουμάχερ από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν από τις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ο Γερμανός πιλότος της Formula 1, διαγνώστηκε με πνευμονία.

Το γεγονός αυτό, έρχεται να κλονίσει την ήδη ευαίσθητη κατάσταση της υγείας του.

Ο καθηγητής της κλινικής Ασκληπιού του Αμβρούργου, Χέινζ Μόεκ εξήγησε στην γερμανική εφημερίδα πως " Η πνευμονία είναι μια σοβαρή και επικίνδυνη ασθένεια επειδή το σώμα παίρνει λιγότερο οξυγόνο από το συνηθισμένο. Μπορεί πραγματικά να προκαλέσει βλάβες σε διάφορα όργανα".

Και προσέθεσε " Ο Σουμάχερ βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, καθώς δεδομένου του κώματος, δεν μπορεί να βήξει ή να καταπιεί πολλές φορές ώστε να προστατέψει τους πνεύμονες του".

Παράλληλα, σύμφωνα με την ισπανική Marca, ,μετά από 45 μέρες νοσηλείας του Σουμάχερ στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, τα σημάδια βελτίωσης της υγείας του ήταν ελάχιστα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι Η εκπρόσωπός του Σαμπίνε Κεμ αρνήθηκε πάντως να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα περί πνευμονίας.

Επίσης, παραμένει άγνωστο αν διακόπηκε η προσπάθεια να ξυπνήσει από κώμα, λόγω της μόλυνσης.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ