FORMULA 1

Μπουγιέ: "Ναι στον Χάιντφελντ, αλλά..."

Μπουγιέ: "Ναι στον Χάιντφελντ, αλλά..."

Το αφεντικό της Renault, Ερίκ Μπουγιέ, με δηλώσεις του τόνισε ότι ο Νικ Χάιντφελντ θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βιτάλι Πετρόβ.

Ο Γάλλος ισχυρός άντρας της Renault, τόνισε ότι η ομάδα του υποστηρίζει τον Πετρόβ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ μετά το τέλος του θα αποφασίσει για το τί πρόκειται με το δεύτερο πιλότο.

" Ο Βιτάλι δεν έχει εμπειρία από υψηλό επίπεδο. Ξεκίνησε πολύ αργά στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και χρειάζεται να μάθει περισσότερα από τους άλλους νέους πιλότους.

Θα ήταν ηλίθιο να παίρναμε έναν δεύτερο κορυφαίο πιλότο, αν δεν ήμασταν έτοιμοι γι' αυτό. Θέλω να μας καθιερώσω στις κορυφαίες ομάδας για πολύ καιρό. Τότε οι καλύτεροι σπόνσορες θα έρθουν ξανά", δήλωσε ο ισχυρός άντρας της Renault, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε, αναφορικά με την θέση του Πετρόβ:

" Είχαμε πει ότι υποστηρίζουμε τον Βιτάλι μέχρι το τέλος του της χρονιάς, δίνοντάς του μια ευκαιρία. Τότε θα πάρουμε μια απόφαση".

Σε ερώτηση για το αν ένας εκ των Χάιντφελντ-Σούτιλ θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει, απάντησε: " Ναι. Αλλά, πρώτα πρέπει να δώσουμε στον Πετρόβ την ευκαιρία του.

Μόνο τότε θα μπορούσαμε να μπούμε σε σοβαρές διαπραγματεύσεις μαζί τους. Ο Νικ είναι ελεύθερος για το 2011, απ' όσο ξέρω, και θα ήθελε να είναι μαζί μας".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ